2777
2789
عنوان

خیلی عاشقم بود ولی ازم زده شده

305 بازدید | 24 پست

با یکی اشنا شدم 

و خیلی خیلی دوسم داشت

ولی من قدر ندونستم کلی اذیتش کردم و کلی تهمت 

خیلی پشیمونم

الان یکم عوض شده انگار سرده ازم دوسم داره هنوز ولی ازم سرده 

الان با همیم ولی اصلا حس نمیشه دوس داشتنش

میخام درستش کنم

ولی نمیدونم چجوری رفتار کنم ک نه سیخ بسوزه نه کباب 

ینی نه به خودم بی احترامی بشه و خودمو بیارم پایین

نه اینکه اونو اذیت کنم 

دوستان تا حالا تجربه داشتین؟؟راهکار بدین مرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تجربشو داشتم اره ... بخاطر حرف کسایی که دشمنم بودنو فکر میکردم دوستن و دارن راهنمایی درست میدن رابطم سرد و زهر شد و بشدت فکرم خراب مدام دلشوره ... اونارو گذاشتم کنار هم حالم بهتر شد هم به تدریج فرد مقابلم 

خلاصه دوازده روز: اذربایجان حق همسایگی جا نیاورد و کمک کرد ابزار مرگ وارد کشور شود. فارسی زبانان افغان عامل مرگ و اوارگی مان شدند درحالیکه به انان کار و نان دادیم.  عده ایی از هموطنان قند دلشان میسابیند برای تجزیه. رسانه های معاند ربع پهلوی بر تخت مینشاندند. صداسیما پیرو مکتب طوری نکنید که فکر کنند طوری شده است درحالیکه طوری نشده است بود. یوتوب همه پیشگوی زایش مجدد پارس و انتقال جهان به  بعد پنجم!!!  اینستا پر از کلیپ همدلی و همیاری مردمی در حالیکه در واقعیت ویلا شبی خدا تومن بنزبن صف جاده های قفل نان گرانتر روغن نایاب... نی نی سایتیای غیر تهرانی و غیر اصفهانی همچنان در کف شوهر و کراش و عمل زیبایی ....

به نظرم ی مدت محبت کن بهش و هرکاری کرد تو عکس العمل نشون نده ینی هی نگو چرا اینکارو کردی چرا سردی هیچیییی ب روش نیار ولی درعوض بش محبت کن تا مدتی درس میشه شک نکن

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

دقیقا دارم همین کارا رو میکنم ولی گاهی ناامید میشم واقعا

ن  ناامید نشو ممکنه چن ماهم این کار طول بکشه ک دلشو ب دست بیاری یادت باشه ن زیاد بهش بچسب ن ولش کن ولی  ب وقتش بهش محبت کن دیدیش شوخی کن باهاش دلشو ببر ولی اصل کاری اینه هرواری کرد ینی دیدی انلاینع و جوابتو نمیده تو باز داغ نشو چیزی بگی خخخ ب ی ورتم نباشه مثلااا

خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش:)

وقتی برگشته و میدونم دوسم داره ینی بیخیال شم؟؟یه تلاشه کوچیک؟؟

اخه گفتی سرده ،اینو گفتم 

پس همه چی رو به زمان بسپار ،سعی نکن خودتو به هر چیزی بزنی که درست بشه ،چون بعضی وقت ها تلاش زیادی برعکس جواب میده ،فقط خودت باش و کنارش باش ،اشتباهات گذشته رو نکن ،اجازه بده تا به خودش بیاد