2777
2789
عنوان

مردم از تهوع و دل آشوبه بخاطر ال دی توروخدا راهنماییم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 30 پست
روزی سه وعده بخور قرصاو هم شب موقع خواب با شکم پر بخور

مرسی قربونت برم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بخورم فردا صبحش ده دقیقه یکبار دل و جیگرمو بالا‌میارم،ببین قبل خوردنش حتما سیر باش بعد حالت بد شد ...

ال دی معمولی خوبه ها این یه قرصی داده جلدش بنفشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
شربت دمیترون روبزرگتراهم میتونن بخورن؟برابچه هانیست؟

من چون از قرص نفرت دارم شربتش بیشتر برام جوابه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ببین طبیعیه تهوع همه شون همینن با قرص ضد تهوع بخور

مرسی گلم

اره منم از همین میخوردم اونقدر حالم بد میشد میرفتم زیر سرم و کلی امپول ضدتهوع

خو همون معمولیو بدن ،البته خودش گفت قرصی که میدم عوارضی نداره😂😂😂😂

خو همون معمولیو بدن ،البته خودش گفت قرصی که میدم عوارضی نداره😂😂😂😂

منم حتی رفتم عوضش کردم گفتم حالم بد میشه گفت اینو بخور دیگه حالت بد نمیشه یکی مثل قبلیو بهم داد و بازم همون آش و همون کاسه😂بعد بهم میگفت آبلیمو بخور کنارش گفتم خداروشکر اونقدر احمق نیستم چون هورمونام بهم میریزه چه ربطی به معدم دارهه و آبلیمو اصلا برای حالت تهوع خوب نیست بیشتر از قبل بالا میاری همه گلوتم میسوزه

منم حتی رفتم عوضش کردم گفتم حالم بد میشه گفت اینو بخور دیگه حالت بد نمیشه یکی مثل قبلیو بهم داد و با ...

بحدا ما بیشتر از بعصی دکترا میفهمیم😂😂😂این دکتر من از اوناس برا نوبت دادن پونزده تومن میگیره خیلی داغونه😂😂

بحدا ما بیشتر از بعصی دکترا میفهمیم😂😂😂این دکتر من از اوناس برا نوبت دادن پونزده تومن میگیره خیلی ...

بهترین دکترا هم ممکنه مشاوره غلط بدن منم بعد سه دوره مصرف دیگه خوب شدم و نخوردم گفتم دیگه بمیرم امکان نداره قرص بخورم،وقتی حالم بد میشد مصرفو قطع نمیکردم میگفتم اگه قطع کنم مجبور میشم یه دوره دیگه بخورم

بهترین دکترا هم ممکنه مشاوره غلط بدن منم بعد سه دوره مصرف دیگه خوب شدم و نخوردم گفتم دیگه بمیرم امکا ...

منم میترسم قط کنم حالا پریودم میریزه به‌م امروز میرم معمولی شو میخرم میخورم مرسی که برام وقت گذاشتی مهربونم😘😘😘

QUOTE=363457578]دلیل این دخالت نکردنه برام سوال شده بخدا[/QUOTE]

سوال نباشه عزیزم 

عربستان و امارات و کشورهای خلیج فارس بشار رو تطمیع کردن ایران خیلی رایزنی و تلاش کرد منصرفش کنه ولی نشد

و هم اینکه ایران چقدر شهید داد وقتی داعش بود ولی نفت و گازش رو داد به روسیه و ترکیه