2777
2789
عنوان

شوهر شکاک

218 بازدید | 23 پست

بچها شوهرم خیلی شکاکه از همه چی باید سر در بیاره اینکه کی زنگ میزنه کی میخوام برم بیرون کجا میخوام برم

حتی اگ خرجم بکنم اندازه 1 هزار تومن باید بدونه حس میکنم میترسه خیلی سخت میتونه اعتمادکنه ب نظرتون این رفتارش در اینده تغییر میکنه؟ 2 ونیم ماه از عروسیمونم بیشتر نگذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا اوایل ازدواج همینن،باید آنقدر دعوا کنی و بترسونی تا درست بشه 

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

من۱۷ساله از ازدواجم میگذره. روزهای اول زندگیمون .شوهرم توخونه تنها هم بودیم میگفت باید چادربپوشی😂😂 خیلی خوش استایلم. تو خونه بابام هرچیدوست داشتم میپوشیدم. ازدواج کردم این آقا یه لباسهای گشادی تن من میکرد شده بودم مسخره فامیل وآشنا. جلوش وایسادم . الان مانتو کوتاه .مو بیرون. تیپ اسپرت. باشگاه. بازار. پیاده روی. بیشتر مهمونیا تنها میرم و خوش میگذرونم. اعتراض هم بکنه قشقرقی بپامیکنم که بیا وببین. از ۱۰۰درصد۸۰درصد خوب شده.😂😂 بخودت ارزش بده و از همین اول زندگی پرو بارش نیار. رو بهش نده

خداوندا تویی حامی وحاضر
من۱۷ساله از ازدواجم میگذره. روزهای اول زندگیمون .شوهرم توخونه تنها هم بودیم میگفت باید چادربپوشی😂😂 ...

منم همینم خونه بابام باشگاه و کلاس و...  ولی الان هیچی ب هیچی همش تو خونم🫠چجوری اینکارو کردی؟ من زبون دعوا و سیاست ندارم 

فقط دعوا و حرف خودم به کرسی نشوندم.

الان دیگ کاری نداره؟ البته اینم بگم خانوادشم گفتن درست میشه چند وقت بگذره اینا ژنشون اینطوریه انقد ک دعوامون شد سر این مسائل