2777
2789

دوستان اگه کسی متخصص گوش وحلق وبینی خوب وحاذق برای درمان سرگیجه و تعادل وجابه جایی مایع گوش  توشیراز میشناسید بهم معرفی کنید،

مادرم ۸ ماهی هست درگیر سرگیجه شده و با وجود اینکه پیش دکترای زیادی رفته هنوز درمان نشده

حرکاتی برای بهبود و برگشتن مایع گوش بهش داده ولی بازم‌ حالش به شدت بد میشه

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
براشون قرص بتاسرک تجویز نشده؟

نه 

چندوقت بستری بودن بیماریش درست تشخیص ندادن و داروی اعصاب نوشتن

ولی شنوایی سنجی که رفت فهمید مایع گوشش جابه جاشده 

دارو نداد وفقط حرکات اصلاحی برای برگشت مایع داد 

یه دکتر دیگه بتاهیستاتین داد که اونم خوب نبوده

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چندوقت بستری بودن بیماریش درست تشخیص ندادن و داروی اعصاب نوشتنولی شنوایی سنجی که رفت فهمید مایع گ ...

بتاسرک خارجیشو اگر گیر بیارید عالیه، برادر منم همین مشکلو داره، فقط با همین قرص کنترل میشه.

بتاسرک خارجیشو اگر گیر بیارید عالیه، برادر منم همین مشکلو داره، فقط با همین قرص کنترل میشه.

حقیقتش امروز پدر وبرادرم بردن شیراز ولی هرچه پرسوجو کردیم دکتر خوب نتونستیم پیدا کنیم 

عزیزم پرسیدم براتون، چون مال خیلی وقت پیش بوده اسم دکترو یادش نبود، اما کلینیک سرگیجه رو‌ سرچ کنید چ ...

ممنون عزیزم برادرم بردش گفت همون حرفای دکترای شهر خودمون بهش زدن نیاز به ورزش های  خاص واستراحت داره 

ممنون عزیزم برادرم بردش گفت همون حرفای دکترای شهر خودمون بهش زدن نیاز به ورزش های خاص واستراحت داره

پدر من تحت نظر دکتر بصیر هاشمی هست

الان دکتر هاشمی رییس علوم پزشکی فارس شده

نمیدونم مطب بره یا نه

دکتر فوق العاده ای هست

کم کم دارم بساطم رو جمع میکنم که برم