نایبند شمالی پایه پنجمه از پیش دبستان رفته . از کلاس چهارم هم از نظر اینکه خیلی فحش میدن و هم خیلی به غیر بومیا که رنگ پوستشون متفاوت البته مدیر هم غیر بومیه فکر کنم میخواد توجه اکثریت جلب کنه
اصلا پسرتو اذیت نکن بذار همینجور شیطون بمونه مدیر میخواد نیاز به تلاش بیشتر بده
شیطون نیست مشاور فرستادنش که بچه چرا شاکین فقط ده نفر باهاش دوستن همشون هم غیر بومین فقط هم با پسرم مشکل دارن چون درشته نسبت به همسالاش فکر میکنن اگه بزننش یعنی قوین زورشون نمیرسه ده پانزده نفری میزننش همش یا شلوارش پارست یا بدنش کبوده
فحش متاسفانه مثل نقل و نبات توی مدارس بچه ها به کار میبرن ، بافت اونجا سنتی تره ، با مدیر حضوری صحبت ...
الان بهش زنگ زدم گفت خیلی خسته ام گفتم خسته نباشید چرا انضباط پسرمو کم کردین لطفا نگین به خاطر حاضر جوابی دعوای اخیر بوده که این انضباط به دور از مراتب مدیریتی یک مدیر مدرسه خوبه گفت فقط برای ترس خود بچه بوده چون جواب منه مدیر رو داده . گفتم اگه نخوام پسرم بترسه چیکار کنم پسرمو گفتم اگه زدنت چون نمیتونی اثبات کنی بزنتشون چون بارها تکرار میشه
میگه با ما همکاری کن گفتم شما با روحیه پسر من به خاطر ترس از والدین پر هیاهو باز میکنین من هم هم مدارک اسیب پسرمو به اموزش و پرورش میبرم گفت هر جا میخای برو گفتم چرا نرم چون از والدین بقیه میترسین ما بی سرو صداییم و با ادب حرف میزنیم سر بچهمون باید ترس باشه
خلاصه فعلا قرار شد این نمره کارنامه نباشه وگرنه من به اموزش پرورش برم و پسرمم هم گفتم کاری به کار بچه ها نداشته باشه ختی اگه فحش ناموس دادن قراره بی خیال باشه ببینم چه قدر تحمل میکنه