2777
2789
عنوان

از شدت ناراحتی میخوام خودکشی کنم ولی بچم چی

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در جریانی ک پیگیر عشق قبلی بودن هم خیانته ؟! بکش بیرون

دلم میخواد فقط زندگی ارومی داشته باشه فقط همین حتی بخاطر کارهاش ازش متنفرم 

خدارشکر که باهاش ازدواج نکردم 

دلم میخواد فقط زندگی ارومی داشته باشه فقط همین حتی بخاطر کارهاش ازش متنفرم خدارشکر که باهاش ازدواج ن ...

تنها راه آرامش اینه ک اصلاا بهش فکر نکنی انگار وجود نداشته 

همه راهایی ک باعث میشه ازش خبر دار بشی رو از بین ببر اولش سخته ولی کم کم عادت میکنی

تنها راه آرامش اینه ک اصلاا بهش فکر نکنی انگار وجود نداشته همه راهایی ک باعث میشه ازش خبر دار بشی رو ...

نمیشه فامیلمونه و بخاطر مادرش و پدرش حتی و خانوادش خیلی ناراحتم 

زنا چقد سادن مردا رو دروایسی ندارن کسیو بخان میگن ازدواجم میکنن باهاش هرطورشده 

یه درصدم شک نکن بخاطر تو نیست شایداصلا تورویادشم نمیاد مردااحساس ندارن

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
اره بخاطر همین خیلی ناراحتم خیلی عاشق زندگیمم عاشق شوهرمم عاشق بچه هامم ولی خیلی عذاب وجدان دارم خیل ...

نترس به خاطر تو الکلی نشده

حتی اصلا دیگه تو رو یادش هم نمیاد که بخواد به خاطر غم فراغت معتاد شه!

میدونی چرا؟ چون اگه در این حد عاشقت بود سعی میکرد به دستت بیاره و به تعهداتت،عمل میکرد یا حدااقل تو همون دوران با یکی دیگه نامزد نمیکرد الان که دیگه چندسالم گذشته کلا

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️