2777
2789

کیا امتحان های دانشگاه آزاد رو به صورت آنلاین شرکت کردن زمان کرونا؟

سوالات استاد شفاهی تصویری می‌پرسه ؟

نمیشه تقلب کرد اصلا ؟

اون موقع ما شفاهی چیزی نداشتیم همش کتبی بود اگر نت یاری میکرد اوضاع خوب پیش میرفت پرسش کلاسی هم صوتی ...

نه منظورم امتحانات پایان ترم 

باید جلو وب کم پاسخ بدیم 

نمیشه تقلب کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع ما شفاهی چیزی نداشتیم همش کتبی بود اگر نت یاری میکرد اوضاع خوب پیش میرفت پرسش کلاسی هم صوتی ...

من ب خاطر زایمانم گفتن آنلاین امتحان بده 

ولی گفتن وب کم باشه که صدا تصویرت رو ببینن 

اینطوری نمیشه تقلب کرد😭😭

نه منظورم امتحانات پایان ترم باید جلو وب کم پاسخ بدیم نمیشه تقلب کرد؟

منم همون پایان ترم گفتم واسه ما همش کتبی بود شفاهی چیزی نداشتیم که از وبکم استفاده کنیم 

اگر واقعا تصویری باشه که نه نمیشه تقلب کرد 

منم همون پایان ترم گفتم واسه ما همش کتبی بود شفاهی چیزی نداشتیم که از وبکم استفاده کنیم اگر واقعا تص ...

ای خدا شانس من 

چرا سخت کردن 

میگه وب کم باید باشه 

اینطوری که نمیتونم تقلب کنم😭😭😭😭😭😭😭

موقع امتحانات پس استادا رو تصویری نمیدیدی؟

نه من از همون شروع کرونا تا پایان دوره ی کارشناسیم آنلاین بودم حتی پایان نامه هم حضوری ارائه ندادیم اصلا تصویری نداشتیم چیزی 

البته داشتیم ولی فقط ما استادو میدیدیم اون مارو نمیدید فقط صدای دانشجوها بود اما استاد صدا و تصویر باهم