2777
2789

من یازده سال عروسی کردم هیچوقت بهش بی احترامی نکردم همیشه با روی خوش و احترام باهاش صحبت کردم ولی هر بحثی میشه هرجایی میریم خودش بحث‌رو سریع میکشونه به وسایل من 

و مدام میگه جنس وسایل عروسم خوب نیست تو این ده سال من همه رو بی محلی میکردم خودمو میزدم به اون راه اما جدیدا فقط کارم شده گریه عصابمو خورد میکنه انگار دیگه کشش ندارم دلم میخواد یه چیزی بهش بگم بدش بیاد دهنشو ببنده

یه نمونه اش میشینه جلو خاله های شوهرم میگه عروسم ویترینش رو داد خیریه اما من جنس خوب برای بچه هام گرفته بودم جون دار از این جنسش آشغالی بود داد رفت اونام هی میگن واااای حیف بود چطور دلت اومد( درصورتی که من با همسرم خودمون تصمیم گرفتیم ویترین نداشته باشیم خوشمون نمیومد)

یا من یکبار براشون حلوا بردم تو بشقابم بعد که میخواست بهم بده گفت جنس بشقابت اشغالی و ایرانیه من به دخترام همه رو فرانسوی دادم…درصورتی که از منم فرانسوی بود ولی من اصلا برام مهم نیست این مسایل 

یا اینکه چند وقت پیش تخت دو نفرمون فنرهاش زده بود کمر درد گرفته بودیم وخیلی فرسوده شده بود 

شوهرم گفت سرویس خواب رو عوض میکنیم

تمامش رو عوض کرد

برام تخت خیلی قشنگ با پشت تخت تو دوزی شده خیلیییی جذاب و کمد و دراور و میز ارایش خیلی قشنگ سفارش داد

روزی که اوردن

مادرشوهرم متوجه شد که ما این وسایل خریدیم

سریع خودشو رسوند وگفت اینا چیه شوهرم گفت سرویس خوابه

گفت دیدی چقدر بهت گفتم آشغال دادن بهش جنس وسایلش خوب نیست…شوهرمم گفت برای اتاق خواب خودمونه پول خودمه دلم خواست عوض کنم مامانش گفت نه پس چرا خواهرات عوض نکردن چرا من عوض نکردم روی تشک ۶۰سال پیش خودم میخوابم شوهرمم بهش گفت تو شاید علاقه داری روی وسیله کهنه بخوابی اینو ببین من ۵سال دیگه کلشو عوض‌میکنم

من دوست ندارم وسایلم کهنه باشه مادرشوهرمم میگفت نه تو اینجوری نبودی این زنت هیچی ندار بود جنس نداشت وسایلش

( خلاصه من اینقدررر دلم شکسته در صورتی که پدر من هیچی کم نذاشت و اصلا هم وظیفه شون نبوده)بنظرتون خودم چی جوابشو بدم چون میدونم بازم تکرار میکنه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خداداره میبینه مطمئن باش بی جواب نمیزاره

اون لحظه هی میگم ولش کن یوقت اسکیزوفرنی هست من نمیدونم دست خودش نیست

گاهی میگم بهش بگم ما کی فرانسه رفتیم که حالا وسایلمون رو ادعا کنیم فرانسویه

مادرجون وسایل برای ادم شخصیت و شعور نمیاره

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

مادرشوهرت با احترام حسوده . توام بی زبون . اگ گفت جنس فرانسوی فلان میگفتی مامان جون چطور برا دختراتون جنس فرانسوی خریدین ک نمی‌تونید تشخیص بدین اینم فرانسوی اصله .

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

عزيزم همين كه خودت ميدوني كافيه توجه نكن . چون ميدوني بالاخره بعد اين مدت سالي كه زندگي ميكنيد هم وسايلا خيلي خوب مونده . توجه نكن چون ميدوني اشتباه ميگن . تو راحت زندگي خودتو بكن 

مادرشوهرت با احترام حسوده . توام بی زبون . اگ گفت جنس فرانسوی فلان میگفتی مامان جون چطور برا دختراتو ...

من زبون بریده

خاکبرسرم

فقط نگاش میکنم‌یا یه کاری‌ خودمو مشغول میکنم بعد که‌میره تا چند روز گریه میکنم

فقط عنوانو خوندم مادرشوهر منم اینجوری بود بمن گفتن وااای کتری برقیت چ زود سوخت برا من چندساله داره کار میکنه من تو دلم گفتم خدایا کتری این بسوزه روسیاه بشه خداشاهده همون روز سوخت یا خواهرشوهرم یبار طعنه بهم زد بعد عروس خودش رفتیم خونشون انگار دزد ب خونش زده بود هییییچییی نداشت  خواهرشوهرم داشت منفجر میشد بلاخره ی روز جواب حرفاشونو پس میدن