2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله درست میگید شما @ملکه455منم مگه نه

خیلی خندم میگیره یکی میگه راحت نیستیم ما 

خیال میکنن هیشکی تو تاپیک نیست یا همه زنن دیگه کسی اینارو نمیبینه 

بابا این سایت خیلی پربازدیده 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بله حق گفتین🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

سپاس از درک شما 

اینو بعضی جاها گفتم بازم جبهه گرفتن 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چرت تر از این سایت ندیدم یعنی اولین باره میبینم بخاطر حذف تاپیکی که خودمون اینجاد کردیم باید هزار بار التماس کنیم حذف کنن اونم سایتی که اگه کاربرا نباشن و تاپیکی نزارن نی نی سایتی هم وجود نداره😏😏😒😒

خیلی خندم میگیره یکی میگه راحت نیستیم ما خیال میکنن هیشکی تو تاپیک نیست یا همه زنن دیگه کسی اینارو ن ...

کلا اینجا عمومیه نمیشه زنونه مردونه کنیم که 

ولی بعضی مردا خیلی بی ادبن و بیشعور واقعا تحملشون سخته 

بخاطر این مخالفن

گنجشگ های درنده     

چرت تر از این سایت ندیدم یعنی اولین باره میبینم بخاطر حذف تاپیکی که خودمون اینجاد کردیم باید هزار با ...

دقیقاااااا. اینکه نمیشه تاپیک پاک کرد یا اینکه حذف کابری کرد خیلی بده