2777
2789

اینجا همانند یک پاساژ شیشه ای می‌ماند 

که از بیرون کاملا داخلش پیداست 

مثلا همین تاپیک ۲۰ نفر نظر دادن ۴۰ نقر از اعضای سایت مشاهده کردن تا الان 

شاید ۴۰۰ نفر بدون عضویت دارن میبینن اینجارو .

پس عضویت یا عدم عضویت تاثیری در امنیت و یا محرمانه گی و راحتی اشخاص ندارد .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بابابزرگ مگ با توجه ب امضاتون قرار نیس آدم صالحی باشید و حرف حق بزنید؟!والا ک همچین چیزی مشاهده ...

حالا بده دارم فرزندانمو راهنمایی میکنم🙃

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

چرا گیر دادین به مردا به جای اینکه تبادل نظر زنونه بکنینمن بچه‌م تند تند بیدار میشه،شیر میدم میخوابو ...

آروق ش رو بگیر 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ما زیر بار مشکلات و فشار های روانی سه قلوشم زاییدیم

حق😂😂😂

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اخه موضوعات تاپیک هارو ببینید بیشتر راجب خانوماس و مشکل شرکت کردن تو یه سری تاپیک های خصوصی راجب مسا ...

باور کن تعداد شرکت کنندهای مرد تو هر تاپیک اگر بیشتر از خانمها نباشه کمتر هم نیست

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اره واقعا خدا به دادتون برسه مخصوصا توی این اوضاع اقتصادی برآب آقایون سخته واقعا

خدا به داد همه جوون های مملکتمون برسه 

امیدوارم همه به آرامش برسیم

از همه لحاظ... 

کاربر اقا...abzarek.ir/service-p/msg/2290694

چرا گیر دادین به مردا به جای اینکه تبادل نظر زنونه بکنینمن بچه‌م تند تند بیدار میشه،شیر میدم میخوابو ...

به پشت نخوابون بالا میاره خطرناکه😑

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️