2777
2789

من 6روز از موقم گذشته منفی😢😢 انشاالله تو باردارباشی ولی زود بی بی زدی

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندایی من تایه هفته بعدموعدش بی بی چکاش منفی بودن

منم الان 6 روز گذشته میشه مثبت بشه؟؟؟؟ امیدی هست؟

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
منم الان 6 روز گذشته میشه مثبت بشه؟؟؟؟ امیدی هست؟

هنوز امتحان نکردی؟

فکر کنم بشه دوسه روز بعد از تاخیر

از امروز اگه ببینم کسی پشت سر این دختر دری وری بگه و از این حرفای خاله زنکی بزنه ... دهنشو کاه گل می‌گیرُم .
نمیدونم عزیزم ولی یادمه منفی بود دیدپری نمیشه رف آز.ک آز خونش مثبت شد

آزمم منفی بود😢😢 ولی ازمایشگاه گفت ده روز باید بگذره برا بعضیا بعد ده روز نشون میده

من خیلی دارم عذاب میکشمم😢😢 دعااام کنید اولین بارمه تاخیر افتاد و پریود نشدم خیلی امیدوار بودم شبا مینشستم دست میزدم روشکمم باهاش حرف میزد ولی امروز از دادم منفی😢😢😢😢😢😢😢😢

برای بارداری همدیگه رو دعا کنیم من چند ماهه هی عقب جلو میکنم ولی واقعا خیلی سخته

برودکترمنم اینطورشدم گاهی ک دیرمیشدفکرمیکردم باردارم اخرش همpcoشدم

البته دورازجون شمامحض احتیاط میگم

4تاصلوات برای باردارشدنم میفرستی؟؟ممنونم الهم صل علی محمدوال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد الهم صل علی محمد وال محمد