2777
2789
عنوان

تجربه من از آبله مرغان ( درمان )

14156 بازدید | 38 پست

سلام خواهران شبتون بخیر

تجربه امو از آبله مرغان میخوام بنویسیم که اگر کسی دچارش شده یا میشه در آینده شاید کمکی کرده باشم

این دوران خیلی سخته 

روز های سخت و طاقت فرصایی هست

روز اول شما تب و بدن درد دارید

روز دوم و سوم و چهارم معمولا تا ۵ روز دونه ها میریزن بیرون شایدم بیشتر 

پروسه طبیعی این بیماری دو هفته هست اما چند روز اول فقط خیلی اذیت میشید

لطفا حداقل تا ۲۰ روز  با کسی تماس نداشته باشید

جاتون و ظرف های غذا جدا کنید

کنار زن حامله نرید 

و ب همه چیز دست نزنید 

سعی کنید تا سه روز دونه هارو تحمل کنید تا کامل بیرون بیان من برای خارش و سوزش از پماد کالامین استفاده میکردم اما بدتر میشدم پس بهتره از لوسیون کالامین استفاده کنید و برای از بین بردن جای ابله از پماد کالاندولا

آب و مایعات و ویتامین سی و دی بخورید

حتما شربت خاکشیر و شاطره و کاسنی و تخم شربتی بخورید برای تب استامینوفن و گلو درد شربت دیفن هیدارمین و یا بستنی هم خوبه 

برای کاهش خارش قرص هیدروکسی زین بخورید

لطفا اگر روی سرتون دونه زده دست بهش نزنید چون میسوزه و بدتر میشه تحمل کنید و به هیچ وجه دست بهشون نزنید چون وقتی کنده بشن علاوه بر خارش سوزش هم اضافه میشه و جاشون میمونه

حتما روزی دو بار خاکشیر مثل اسپند دود بدید روی تاول ها خارش کم میکنه و کمک میکنه زود خشک بشه

و گفتم تا سه روز بزارید کامل دونه ها بیان بیرون بعدش عنبر نسا دود بدید روی تاول ها سریع خشک میشه و دیگه نمیخاره

اگر هم دیدید تبدیل به دونه های چرکی دارن میشن با دستور پزشک سفالکسین مصرف کنید و اگر خوب نشدید حتما برید دکتر 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

اسپند دود بدی جای جوش نمونه؟

من در مورد اسپند نمیدونم ولی خاکشیر از روز اول روزی دوبار دود بدید برای خارش و زود خشک شدنش خوبه و از روز سوم و چهارم عنبر نسا دود بدید سریع خشک میشن

برای اینکه جاش نمونه از لوسیون کالامین و پماد کالاندولا و یه محلولی هست برید دارخونه بگید بهتون میدن برای جاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تجربمو بگم شاید بدرد کسی خورد  حجامت فوق العاده موثره من گرفتم نمیدونستم حجامت خوبه ب مدت دو هفته تا مرز مردن هم رفتم تمام غدد لنفاوی بدنم ورم کرده بود داخل سر پشت گوش ها گلو...خلاصه خیلی بد بود بعد از دو هفته همچنان تب و سرگیجه داشتم حجامت عام رفتم همون لحظه هم تبم قطع شد هم سرگیجه...ضمنا برای جای لک بهترین چیز نور آفتابه تاولهایی ک روی صورت و دستهام زدن چون در معرض افتاب بودن اصلا لکشون نمونده اما بقیه بدنم لکشون مونده

سلام عزیزم حالت خوبه؟

من ۱۱ روزه ابله گرفتم الان جاشون خشک شده و حس میکنم داره گود میشه برای صورتم من الان چیکارشون کنم عمقش خیلی کمه ولی خواهرمم ابله گرفته ۱۴ سالشه از الان نمی خوام جاشون روی صورتش بمونه کاریش نمیشه کرد؟

سلام عزیزم حالت خوبه؟من ۱۱ روزه ابله گرفتم الان جاشون خشک شده و حس میکنم داره گود میشه برای صورتم من ...

اصلا دست بهش نزنه 

حمام میره فقط اب بریزه نباید اصلا بهشون دست زد

اگر بترکه یا کنده باشه جاش گود میشه

به ارومی از لوسیون کالاندولا استفاده کنه

من صورتم بسکه لوسیون و ضد لک  استفاده کردم جاش نموند ولی بدنم کلا دون دونه شده و جاش هست اونایی هم کندم گود شده

تنها راهش اینه تحمل کنه و دست بهشون نزنه و از لوسیون کالاندولا و پماد ترمیمی استفاده کنه

اخه دست نزده اصلا ولی الانم که خشک میشن دارن گود میشن یعنی بعد ترمیم میشن؟

عزیزم باید از لوسیون و کرم های ترمیم کننده لک و پوست استفاده کنه حتما 

عزیزم مطمئنی کامل ترمیم میشه؟ گودی ها خیلی عمیق نیست و رنگ پوستمن

بستگی به جنس پوستت داره هر بدنی متفاوته من چون کنده بودمش جای گودی دوتا موند تو صورت ولی لکه نه لکه نشد خیلی هاشم رفت با کرم ترمیم و لوسیون کالاندولا