2777
2789
عنوان

دارم جر میخورم سر دانشگاه رفتنم

127 بازدید | 3 پست

از صبح تا ساعت ۵ عصر سرکلاسام درسام خیلی سختن هفته ای حداقل دو تا امتحان دارم احتمالا این ترم مشروط بشن همه انرژیم رو میذارم کلی میخونم باز نمره هام خراب میشه از همکلاسیام خیلی عقبم واقعا دیگه نمیکشم

رشته ام مهندسی صنایع اس توی یه دانشگاه سطح پایین این حجم از سختگیری و عذاب و امتحان های سخت و حساسیت رو حضور و غیاب رو درک نمیکنم مگه شریف درس میخونم که اینطوریه 

دانشگاه شما هم همینه؟؟؟

آره بابا من شیرازی پدرمون در آوردن 

حضور غیاب مهمه یکیش هر جلسه تکلیف طور میده یکیش هر جلسه می پرسه یکیش کنفرانس می خواد یه بار همایش اجباریه  ما باید رفرنس بخونیم جزوه استادم بخونیم رفرنس ۳۰۰ صفحه کلشه

آخه هر چی بد بختی رو سرمونه 😭😭😭

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

آره بابا من شیرازی پدرمون در آوردن حضور غیاب مهمه یکیش هر جلسه تکلیف طور میده یکیش هر جلسه می پرسه ی ...

خب شیراز سطحش بالاس

دانشکاه من توی یه شهرستان داغونه انتظار این حجم از سختگیری رو ندارم‌والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شیراز سطحش بالاسدانشکاه من توی یه شهرستان داغونه انتظار این حجم از سختگیری رو ندارم‌والا

چه ربطی داره شیراز هم نباید اینقدر سخت گیر باشه من ۴ روزه نخوابیدم بخدا سال کنکور ۵ ساعت خوابو دانشتم😐

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!