من سیزده ساله که ازدواج کردم و دو دختر ۱۰ و ۶ ساله دارم اوایل زندگیم شوهرم خیلی هوامو داشت کلا راضی نمیشد یک ساعت باهاش قهر باشم یا دلخور باشم،ولی الان بعد ۱۳ سال،کمترین دعوا و قهرمون یک هفته طول میکشه،شده که یک ماه هم قهر باشیم،یعنی تو یک خونه با هم حرف نزدیم،اونم سر هیچ و پوچ
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سیزده ساله که ازدواج کردم و دو دختر ۱۰ و ۶ ساله دارم اوایل زندگیم شوهرم خیلی هوامو داشت کلا راضی نمیشد یک ساعت باهاش قهر باشم یا دلخور باشم،ولی الان بعد ۱۳ سال،کمترین دعوا و قهرمون یک هفته طول میکشه،شده که یک ماه هم قهر باشیم،یعنی تو یک خونه با هم حرف نزدیم،اونم سر هیچ و پوچ
اکثر شبا از ساعت ۶،۷ از خونه میره تا ۱۲ شب با دوستاش پی خوشگذرونی،از لحاظ مالی همیشه تامین بودم ولی از لحاظ احساسی خیلی وقته فقط به خاطر بچه هام تحمل کردم