2777
2789
عنوان

می‌خوام بکوبم از نوع بسازم😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
😂😂😂ژوژو کجایی هستید کی میخوای بری کره به سلامتی 😂 منم ببر

ایلام🩷😂

والا پولش دستم بیاد هردومون رو میبرم💔😂

ولی عمل هاشون واقعا فوق‌العادست 

فیلمای یوتیوب رو می‌بینم پشمام میریزه

رسما یه صورت داغون رو تبدیل میکنن به عروسک

واقعا یه هنره

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ایلام🩷😂والا پولش دستم بیاد هردومون رو میبرم💔😂ولی عمل هاشون واقعا فوق‌العادست فیلمای یوتیوب رو می ...

عا ولی پولش خداتومنهههه 

همین عملاب ایران هم اگه طبیعی انجام بشه خوبه ولی زیاده روی میکنند 

کاربری پنجممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عا ولی پولش خداتومنهههه همین عملاب ایران هم اگه طبیعی انجام بشه خوبه ولی زیاده روی میکنند

دقیقا

انگار این بینی رو با قیچی بریدی

عمل خوبه حتی مرلین مونرو با اون عظمت عمل بینی انجام داده بود ولی طبیعی، کره فوق‌العادست برای عمل

واقعا رو دستش نیست

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

عا ولی پولش خداتومنهههه همین عملاب ایران هم اگه طبیعی انجام بشه خوبه ولی زیاده روی میکنند