2777
2789
عنوان

می‌خوام بکوبم از نوع بسازم😂🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 48 پست
واییی منم از ترمیم می‌ترسم

من بخاطر مشکل مادر زادیم کلا عمل بخوام بکنم ترمیم هست و ممکنه بیمه هم فبول کنه ولی خداییش از حالت و نک بینی عملی خوشم نمیاد تنها مشکلم سوراخ ناقرینه است ک دکتر گفته نمیشه درست کرد باید ترمیم شه. دعا کنید عملی ک‌سه شنبه انجام دادم موفق‌باشه و دیگه عمل‌نخوام

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیترسم پولشم الان هست وامم میتونم بگیرم.از بدو تولدم مشکل داشتم موافق جراحی خستم تا طبیعی بشه. م ...

دقیقا

تازه عمل بینی خیلی ریسکیه..ممکنه کلا گند بزنه به صورت و آرزوی همون چهره معمولی قبلی رو داشته باشی

مثلا من صورتم لپ داره..اگه بخوام عمل کنم ریسکه واقعا..چون ممکنه لپام بزنه بیرون و کلا صورتم خراب شه

یا خیلیا بعد عمل به عوارض وحشتناک تنفسی دچار میشن..یکی از اقواممون عمل کرد.. خیلی خوشگل و خوب بود تا یه مدت..بعدش یهو انگار حالتش تغییر کرد و بینیش الان طوریه ک انگار شکسته

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

من دماغم بزرگه ولی همه میگن بهم میاد و واقعا اصلا از زیباییم کم نکرده

من پول عملش ندارم زیاده بعد هم میترسم زشت عمل بشه

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

دقیقاتازه عمل بینی خیلی ریسکیه..ممکنه کلا گند بزنه به صورت و آرزوی همون چهره معمولی قبلی رو داشته با ...

اون ک جراح خوب باشه حله،من ب دکتر خودم ایمان دارم ک کارش خوبه ولی خب بازم نمیتونم قبول کنم ک برای زیبایی بیشتر بخوای بری زیر تیغ، اخه چرا؟ اینقدر هستن ادمایی ک حسرت همون بینی بزرگ رو ولی عادی دارن

جالبه هبچ کدوم از جراح‌های زیبایی خودشون عمل نمبکنن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
کره که محشره کله رو عوض میکنن😂

دقیقا

من واقعا دوست دارم اونجا عمل کنم

تو ایران انگار با قیچی افتاده به جون زیباجو😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

بعدم انگار جاشو با نخ دوختن😂

دقیقا😂

داییم بینی عمل کرد تو تهران ۷۰ تومن

مادربزرگم میشه شبیه ژوژو( خارپشت ) شده💔😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

دقیقا😂داییم بینی عمل کرد تو تهران ۷۰ تومنمادربزرگم میشه شبیه ژوژو( خارپشت ) شده💔😂

😂😂😂ژوژو 

کجایی هستید 

کی میخوای بری کره به سلامتی 😂 منم ببر

کاربری پنجممممم