2777
2789

این قرص ندین برای زردی نوزاد خطرناکه

دستگاه کرایه کنید 

قطره بیلی ناستر بدین 

و موارد دیگه که بقیه شاید بگن بهتون

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

عزیزم کاسنی و ترنجبین بخور خودت و دستگاه بزار دخترتو و شیر بده تند تند بهش  و گوششو میتونی تیغ بزنی البته تو طب سنتی  هست ،یکی که بلد باشه. زردی نرسه به مغز که مشکلات ایجاد میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص ندین برای زردی نوزاد خطرناکهدستگاه کرایه کنید قطره بیلی ناستر بدین و موارد دیگه که بقیه شاید ...

قطره رو دادیم تاثیر نداشت ۱۳ روز هم زیر دستگاه بود ولی خوب پایین نمیاد بعضی روز ها بالا هم میره

عزیزم کاسنی و ترنجبین بخور خودت و دستگاه بزار دخترتو و شیر بده تند تند بهش و گوششو میتونی تیغ بزنی ...

عزیزم همه رو خوردم حجامت پشت گوش هم براش انجام دادیم تو دستگاه هم گذاشتیم زردیش یه دونه میاد پایین دوتا میره بالا خیلی بالا پایین میشه

قطره رو دادیم تاثیر نداشت ۱۳ روز هم زیر دستگاه بود ولی خوب پایین نمیاد بعضی روز ها بالا هم میره

زردی با دفع از بین میره 

یعنی شکم بچه باید کار بده تا دفع بشه 

باید به کوب شیر بخوره و کار بده شکمش 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد