2777
2789

من برای گواهینامه ثبت نام کردم اما نمیدونم چرا استرس دارم که ترسم اجازه نده یاد بگیرم اصلا میتونم گواهینامه بگیرم یا نه که اینم همش از استرسه در صورتی که دوست دارم یاد بگیرم من با استرس و ترسم چیکار کنم؟حتی برای آزمون کتبی خوندم از یادگیری با ماشین میترسم

من انقد استرس داشتم وقتی رفتم ازمون عملی پاهام انقد میلرزید که کوبیده میشد به زمین صدا میداد سه بار ...

عمه ی دوستم بار چهارم قبول شد😂شنیدم‌ میگن بار چهارم قبول میکنن😂💔❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه ی دوستم بار چهارم قبول شد😂شنیدم‌ میگن بار چهارم قبول میکنن😂💔❤

بستگی داره چقد بلد باشی مثلا چند نفر بودن رانندگیشون خیلی خوب بود بار اول قبول شدن 

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
بستگی داره چقد بلد باشی مثلا چند نفر بودن رانندگیشون خیلی خوب بود بار اول قبول شدن

من به عنوان یادگیری پشت فرمون نشستم اما انقد ترس داشتم برا دور دو فرمونه رفتم رو جدولا ماشین هی میرفت بالا پایین صدا میداد اون لحظه از ترس یادم رفتع بود ترمز بگیرم تا کنار دستیم با سوئیچ ماشینو خاموش کرد ک توقف کردم😂همین ترسه روم مونده

من به عنوان یادگیری پشت فرمون نشستم اما انقد ترس داشتم برا دور دو فرمونه رفتم رو جدولا ماشین هی میرف ...

این که چیزی نیست من یه بار خواستم دور بزنم فرمون رو خیلی پیچوندم به جای ترمز گازو فشار دادم با سرعت رفتم تو گودال باغ برای راه اب ماشین کامل صاف وایساده بود منم داخل گیر کرده بودم در له شده بود ماشینا نگه داشته بودن منو از پنجره اوردن بیرون خداروشکر نمردم 

یونگی بعد سربازی میاد خواستگاریم🐈🦥
این که چیزی نیست من یه بار خواستم دور بزنم فرمون رو خیلی پیچوندم به جای ترمز گازو فشار دادم با سرعت ...

خداروشکر به خیر گذشت ایشالله ک همیشه تندرست باشی بلا ازت به دور باشه حالا پشت فرمون میشینی؟اوکی شدی؟