2777
2789

از لحاظ قیافه ب دلم نیس؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اره چون از مجزد بودن خسته شدم

از اینکه یه باری باشم روی دوش پدرم برای انجام کارام خسته شدم

دلم استقلال میخاد

دلم یه خونه  خلوت میخاد 

من بودم بله میگفتم

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)
نه کلا

خب سخت شد ک

اگ کلا با پکیجینگش حال نکنم

بیشتر بش فک میکنم 

اخه اگ مشکل قیافه باشه خب تاحدودی قابل حله

از موارد مهم تر باشه سخت تر میشه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
من اره چون از مجزد بودن خسته شدماز اینکه یه باری باشم روی دوش پدرم برای انجام کارام خسته شدمدلم استق ...

منم ی جورایی این مسائل رو داشتم و دلم میخواست این چیزا رو 

ولی تو موقعیت ش که قرار بگیری، آدم راحت م نمیتونه به کسی که خوشش نیومده ازش بله بده 

نه اصلا

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
چرا؟

ب شرایط خودت نگاه کن 

ببین خواستگار خوب داری  که این رو رد کنی یکی بهتر بیاد 

ی نسخه رو نمیشه واسه همه پیچید شرایط با شرایط فرق داره 

الان بعضی ها بگن نه شما هم بگید نه خودت از وضع مالی و اجتماعی و زیبایی در حد هستی که بهتر بیاد صبر کن