2777
2789

سلام 

من میخوام اقدام کنم برای گرفتن وام قالی بافی 

کجا باید برم چیکار باید بکنم؟ لطفا اگه کسی میدونه و گرفته کامل بهم توضیح بده و اینکه بعد از ثبت نام چقد طول میکشه تا بتونم وام رو بگیرم

و اینکه مبلغش چقدره؟

آیا بعد از گرفتن وام پیگیر هستن که با پول وام چیکار میکنم؟

ممنون میشم کسی که تجربه دارع کامل راهنماییم کنه خیلی مهمه و عجله دارم 

ببین مبلغ و ایناشو نمیدونم ولی دوستم گرفت اومدن تو خونه دار قالی و ابزارشو دیدن که داره میبافه.. وام کارآفرینی یا همچین چیزی بود دادن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مبلغ و ایناشو نمیدونم ولی دوستم گرفت اومدن تو خونه دار قالی و ابزارشو دیدن که داره میبافه.. وام ...

فقط باید تو خونه قالی داشته باشم؟ همین؟ 

میان قالی رو میبینن بعد وام رو میدن؟ 

بعدش دیگه کار ندارن که پولشو چیکار میکنم؟ 

میشه از دوستت برام سوال کنی ممنون میشم🌹

مبلغ وام چقدر هست اسی ، کجا میدن این وام و شرایطش چجوری هست من خودم قالی بافم میشه راهنماییم کنین نیاز دارم به این وام 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
مبلغ وام چقدر هست اسی ، کجا میدن این وام و شرایطش چجوری هست من خودم قالی بافم میشه راهنماییم کنین نی ...

اگه مدرک قالی بافی داری میتونی بری وامش رو بگیری 

من فقط مدرکش رو دارم قالی اینا ندارم و نمیدونم چجوری باید اقدام کنم برای وامش سوال منم هس

اگه مدرک قالی بافی داری میتونی بری وامش رو بگیری من فقط مدرکش رو دارم قالی اینا ندارم و نمیدونم چجور ...

از چه سایتی باید اقدام کنیم 

من شنیدم میگن سایت مشاغل بعد یجا یه جیز دیگه شنیدم

اگه مدرک قالی بافی داری میتونی بری وامش رو بگیری من فقط مدرکش رو دارم قالی اینا ندارم و نمیدونم چجور ...

من دارم مدرکشو ،قالیم دارم کجا میده وام و کجا برم اقدام کنم و اینکه چقدر میدن 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

شما از کجا فهمیدی وام میدن ،واینکه با چه درصدی میدن 

عزیزم من شنیدم مبلغ وامو میریزن به حساب فروشنده ..به خود طرف نمیدن

من خودم  قالی میبافم و می فروشم 

عزیزم من شنیدم مبلغ وامو میریزن به حساب فروشنده ..به خود طرف نمیدن

چجوری میتونم اقدام کنم شما اطلاع داری