2777
2789
عنوان

شوهرم به جهیزیه هام میگه آشغال

302 بازدید | 24 پست

داشتیم جهیزیه هارو میچیدیم 

5قلمو قرار شد اون بگیره که گرفت

از وقتی نوبت به من شد هی ایراد میگرفتو میگفت دست دومن آشغالن من باید باشم اونجا همه چیو باید جنس خوبه گرون بخری خلاصه من چند تا قلمو خریدم دیدم اینجوری عدا در میاره چند روز صبر کردم که شروع کرد کتک زدن منو گوشیمو شکست

که مثلا دیر شده در حالی که ما اصلا عروسی هم قرار نیست بگیریم

حالا من اومدم از خونه بیرون و اون کلیدامو ازم گرفته و گفته دیگه نیا اینجا

یک دنگ خونه هم بنام منه بنظرتون چیکار کنم

اجازه داره پرتم کنه از خونه خودم بیرون؟ 

ماه پیشونی  

بنظرم ماهی رو هروقت از آب بگیری تازس

تا نرفتی زیر ی سقف

جدا شو

جدا نشدی کنترل کن اون بی صاحابو بچه نیاری فقط ک بگی اخلاقش خوب بشه ک گند میزنین ب زندگیش

ببخشید تند صحبت کردم من حاصل ی پدر مادری بودم ک بخاطر بهتر شدن اخلاق پدرم ۲تا بچه بدبخت کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم ماهی رو هروقت از آب بگیری تازستا نرفتی زیر ی سقفجدا شوجدا نشدی کنترل کن اون بی صاحابو بچه نیار ...

خودمم بچه طلاقم ولی نمیدونم باید چیکار کنمم اومده ریده تو زندگیم خیلی راحت و عین خیالش نیس

ماه پیشونی  
خودمم بچه طلاقم ولی نمیدونم باید چیکار کنمم اومده ریده تو زندگیم خیلی راحت و عین خیالش نیس

تو جوونی و تازه ازدواج کردی 

ببخشید ولی از الان کتکت میزنه وای ب حال ۲ سال دیگه!امروز گوشیتو شکست فقط دماعتو میشکنه پس فردا دستتو میشکنه!میزنه وسایلای خونتو میشکنه 

فقط ولش کن و برو

این افراد تجربه بهم ثابت کرده هیچ موقع درست نیمشن هیچوقتتتتتت و فرصت دوباره ینی خریت محض

میگه نمیخوامت

برو سر زندگی اولین درسو بهش بده..دنیا طبق خواسته های اون نمیچرخه مجبوره ک بخوادتت..اگه نمبخواد برای همچی اون پیش قدم بشه تو باید عین خیالت زندگی کنی نه اون

اون باید تو عذاب باشه نه تو 

بگو تو تایپمی اگه من تایپت نیستم درو نشونش بده

غلط کرده کیلیداتو گرفته 

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

برو سر زندگی اولین درسو بهش بده..دنیا طبق خواسته های اون نمیچرخه مجبوره ک بخوادتت..اگه نمبخواد برای ...

الان من ی دووم خونه ب ناممه میگم اینجا خونمه

میگه نه خونه خودمه ازت میگیرمش

ماه پیشونی  
برو سر زندگی اولین درسو بهش بده..دنیا طبق خواسته های اون نمیچرخه مجبوره ک بخوادتت..اگه نمبخواد برای ...

گفت بهش نمیخوای بفردا شکایت کن برو بیرون از زندگیم

ماه پیشونی