2777
2789
عنوان

یک واقعیت تلخ

205 بازدید | 17 پست

هیچکس ، تاکید می‌کنم هیچکس ما رو بخاطر خودمون نمیخواد :) 

این یک واقعیته حتی پدر و مادر هم ما رو برای دست آورد هامون دوست دارن ، اگر بچه درس خون یا کاری باشیم دوستمون دارن 

جنس مخالف هم برای خوشگلی ، خوشتیپی ، موقعیت اجتماعی ، تحصیلات و اخلاق و ... میاد سمت ما 

ولی ما رو همین ویژگی ها و یکسری ویژگی دیگه تشکیل میده 

پولدار بودن خود تویی ، زیبا بودن خود تویی اینا ویژگی تو هستن از تو جدا نیستن ، پس نتیجه میگیرم آدما ما رو بخاطر ویژگی های ما دوست دارن ...

و تنها کسی که با نداشتن این ویژگی ها باید تو رو دوست داشته باشه خود تویی و برای داشتن اینها تلاش کنی 

خودتو تنها نذار دوست عزیزم تو اول خدا و بعد خودتو داری 🙂❤️

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا پدر و مادرم با من اینجوری نبودن چه تو اوج بودم چه وقتی که اوضاعم وخیم بود 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

والا پدر و مادرم با من اینجوری نبودن چه تو اوج بودم چه وقتی که اوضاعم وخیم بود

خب خیلی خدا دوستت داشته انقدر فهمیده بودن 

ولی اکثر پدر و مادرا همینن ، مدام فرزندشون رو مقایسه میکنن

چ تایپک ناامید کننده ای بود برام

این شروع امیده عزیزم ❤️

خودت خودتو دوست داشته باش و برای رسیدن به هدف هات تلاش کن ، میتونی و موفق میشی 

انقدر بالا برو همه با افتخار ازت یاد کنن حتی اگر به زبان تحسینت نکنن ، پیشرفت از جایی شروع میشه که از هیچ کس انتظار نداشته باشی