2777
2789

۱۸ سال پیش بود رفته بودم شهرشون مسافرت از تاکسی که پیاده شدم دیدم یه پسر خوشتیپ اونطرف کوچه کنار یه مغازه  وایساده اونم یهو منو دید و چند لحظه بهم‌زل زدیم 😁

بعدش من رفتم داخل هتل ۵ ساعت بعدش اومدم بیرون دبدم هنوز همونجاس🥰😍💋

حوصله تون میاد باز تعریف کنم؟

دستت فقط توی جیب خودت باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ازین اتفاقا واسه من نمیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

بگو 🥺🥺🥺😍😍

لطفا برا امضام 💔💔 ی صلوات بفرستین ❤️

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یکی که اولین بار میخواد منو ببینه لایکم کنه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اومدم بیرون دقتی دیدم اونجاس کلی ذوق کردم ولی خودمو زدم به اون راه رو رفتم مغازه بغلی دیدم اومد تو همون مغازه ! یکم من و من کرد و گفت اولین باره میاین اینجا ؟ 

دستت فقط توی جیب خودت باشه 
چرا ازین اتفاقا واسه من نمیفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چون اینا واقعی نیستند ، و اسی داره رمان مینویسه ... شمام قوه تخیلت رو قوی کنی میتونی بنویسی 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫