2777
2789
عنوان

چند تا دختر دیدید که

142 بازدید | 22 پست

با تلاش خودشون جایگاه اجتماعی و تحصیلی خوبی به دست بیارن و بعد ازدواج و یا موقعیت ازدواج خوبی هم نسیبشون بشه ؟ 

بنظرتون تحصیلات و جایگاه شغلی و اجتماعی دختر چقدر رو ازدواجش تاثیر داره ؟ ( بنظر خودم که خیلی تاثیر داره )

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به خواست خدا بیشتر اعتقاد دارمبوده دختری ک چنین مزایایی نداشته بهترین ازدواج رو کرده و برعکس

اره عشقم اینم هست ولی استثنا هست 

معمولا به موقعیت خود آدمم هست 

مثلا پسر که دکترای پزشکی داره نمیاد با دیپلمه ازدواج کنه اگرم ازدواج کنه خانواده پسره میزنن تو سر دختره که پسرمون حیف شد ، همچین چیزی استثنا هستش

صرفا با تلاش خودشون باشه یه مورد فقط که دوستمهاکثرا کسایی که دیدم بخاطر شرایط مالی و جایگاه خونواده ...

آره ولی خیلی از جوون ها تو این دوره و زمونه تلاشی نمیکنن یا با یک شکست کوچیک پشیمون میشن ...

احسنت به ایشون ، شغلش چیه ؟

ببین من الان دکتری رشته خودمو دارمولی کیسی ک معیارامو داشته باشه نداشتم

تو اجتماع هستی ؟ 

منظورم صرفا سرکار و دانشگاه نیست 

مثلا گروه های دوستی ، طبیعت گردی ، کوه نوردی فعالیت های اجتماعی و ... 

آره ولی خیلی از جوون ها تو این دوره و زمونه تلاشی نمیکنن یا با یک شکست کوچیک پشیمون میشن ...احسنت به ...

درسته

پزشک هست،با تلاش و پشتکار خودش از یه خونواده ی متوسط رو به پایین و بدون هیچ سهمیه و این حرفا توی کنکور رتبه ی خوب آورد،همسرش هم همکارشه

درستهپزشک هست،با تلاش و پشتکار خودش از یه خونواده ی متوسط رو به پایین و بدون هیچ سهمیه و این حرفا تو ...

انشالله پیروز و موفق باشن 

پزشک ها انگار اکثرا با پزشک ازدواج میکنن🤣🤣🤣

تو اجتماع هستی ؟ منظورم صرفا سرکار و دانشگاه نیست مثلا گروه های دوستی ، طبیعت گردی ، کوه نوردی فعالی ...

اره قشنگم

اابته الان دو ساله بخاطر پروژه ای زیاد نه

ولی همیشه بودم هرجا کوه سمینار نمایشگاه عروسی هیئت بخاطر فعال بودن خودم نه پیدا کردن کیس

ولی دلبخواه خودم ندیدم

چهرمم خوبه

دوستم نمونه بارز یه دختر موفق هست

تو ۲۸ سالگی تقریبا به اکثر هدفای ممکن رسیده

ولی الان مشکل خواستگار داره!!

میگه همه بخاطر شغل و شرایط مالی میان

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اره قشنگماابته الان دو ساله بخاطر پروژه ای زیاد نهولی همیشه بودم هرجا کوه سمینار نمایشگاه عروسی هیئت ...

خوش صحبت و اهل گفتگو هستی ؟ 

مثلا پیش قدم میشه با دختر و پسرای مختلف صحبت کنی ؟