2777
2789
عنوان

بچه ها نفری ده تا کلمه بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 33 پست
گیلاس بانوخجالتیتجربیتینتپتوالگوریتمسیاهیمولانامارال

امروز مارال میخواد بیاد خونمون به زور دارم میکشونمش خونمون چون خیلی خجالتیه ، میخوایم با هم دیگه الگوریتم رشته کامپیوتر رو بخونیم مامانم دوس داشت من برم رشته تجربی اما خیلی سخته دوس نداشتم به خودم سختی بدم بعد از درس‌ فشارم افتاده بود‌ پاشدم برم گیلاس بیارم بخوریم چشمام سیاهی میرفت مارال‌ گفت بیا دراز‌بکش رو پتو منم برات مولانا میخونم تا حالت خوب شه منم خوابیدم نفهمیدم چجوری خوابم برد یهو پاشدم دیدم که مارال بانو تینت منو برداشته داره خودشو آرایش میکنه

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗
لوکسوری دمپاییکرسی شومینهبوسیدنکشوراستخرمریض مظنونبیبی

امروز قراره بریم ویلامون تو استخر شنا کنیم یادم باشه دمپایی هامو بردارم هوا هم سرد شده میترسم مریض شم باید بعدش سریع برم بچسبم به شومینه و بوسیدن رو ممنوع کنم قدیما که بیبی بودم میرفتیم خونه مامانبزرگم و خبری ازین لاکچری بازی ها نبود‌بعد از حموم میرفتیم زیر کرسی تا خشک بشیم اون موقع ها اصلا کل‌کشور انگار یه جور‌ دیگه بود 

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ ❤️.       چون به چيزى اراده فرمايد بى ‏درنگ موجود مى شود 💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز قراره بریم ویلامون تو استخر شنا کنیم یادم باشه دمپایی هامو بردارم هوا هم سرد شده میترسم مریض ش ...

اقا قبول نیست😂💔

مظنونو جا انداختی

اگر ماندگاری ندارید، یادگاری نذارید.

امروز مارال میخواد بیاد خونمون به زور دارم میکشونمش خونمون چون خیلی خجالتیه ، میخوایم با هم دیگه الگ ...

خیلی قشنگ نوشتی افرین

ولی من تینت نمیزنم خخخخ

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿