2777
2789
عنوان

حرفاي مادرشوهرم منو شكست

73 بازدید | 7 پست

دوستان من دوساله ك عقدم قبلشم با شوهرم دوست بودم دوستيمون خيلي پاك بود رابطه اي نداشتيم شوهرم ازم نخواست ك قبل عقد ازمايش بكارت برم و اين كارو بي اخترامي ميدونست و هميشه ميگه من ب تو ايمان دارم حالا فهميدم ك پدرشوهرم اون زمان اصرار داشته ك من حتما برم ازمايش ولي همسرم مخالفت كرده خلاصه عقد كرديم و اوايل عقد من حامله شدم اونم با پيشاب يعني اصلا احتمال نميدادم حامله شم به اين سادگي دور و برمون چندتا زوج بودن ك با ٦سال اقدام هنوز باردار نشدن ولي من بااولين رابطه حامله شدم!!خلاصه مادرشوهرو پدرشوهرم گفتن بايد سقط شه من مقاومت كردم ولي بعد ي مدت بهاطر فشار روحي شديدي كه روم بود خودش سقط شد از اون ماجرا يك سالو خورده اي ميگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه كردم ك گذاشتم بفهمن حاملم بعد تو سونگرافي سن جنينو از اخرين پريود حساب ميكنه Lmp ديگههه درواقع من سه روز قبل عقدم پريودمو تموم كردم و چندروز بعد عقدم رابطه داشتم باشوهرمو از شانس بدم حامله شدم حالا امروز بعد دوسال تو دعوايي ك خودشون شروع كردن ب مامانم زنگ زد گف دختر تو قبل عقد حامله شده دختره تورو ازمايش نبرديم دختر تو با پسر من قبلا دوست بوده 

بابام از اين قضيه خبر نداشت اونموقه فقط ب مامانم گفته بودم حالا امروز مادرشوهرم زنگ زده ب مامانم ميگه دختر تورو نبرديم ازمايش دخترت قبل عقد حامله شده دخترت فلانه شوهرم ميخواست زنگ بزنه به باباشم بگه ك دخترت حامله شده بوده