2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری عفونت قارچی داشتند

261 بازدید | 9 پست

سلام امروز ماما معاینه کرد گفت عفونت قارچی و زگیل داری.برای عفونت قرص لاکتوفم و پماد کلرتیمازول (استعمال خارجی) داد. گفتم تو بارداری مشکل نداره گفت نه.حالا باز میترسم استفاده کنم.به دکتر خودم پیام دادم هنوز ندیده.

زگیل رو هم گفت مطمئن نیستم زگیل باشه ولی حتی اگه باشه الان نمیشه کاریش کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معاینه کرد🫤ندیدم خانم باردار معاینه کنند ،من عفونت قارچی داشتم رفتم متخصص زنان کرم واژینال داد فقط ...

معاینه از بیرون😃داخل نرفت

یادت نیست چند هفته بودی که عفونت گرفتی؟

اگه اچ پی وی باشه فقط مشکلش نوع زایمانه برای جنین مشکلی نیست؟

معاینه از بیرون😃داخل نرفتیادت نیست چند هفته بودی که عفونت گرفتی؟اگه اچ پی وی باشه فقط مشکلش نوع زای ...

هشت هفته عفونت داشتم ،فقط در این حد می‌دونم که طبیعی زایمان کنی بچه هم زیگیل میگیره ،اینارو دیگه از متخصص بپرس به حرف ماما توجه نکن 

هشت هفته عفونت داشتم ،فقط در این حد می‌دونم که طبیعی زایمان کنی بچه هم زیگیل میگیره ،اینارو دیگه از ...

منم هشت هفته داشتم همینو بهم داد ولی الان ۲۰ هفتم

سه هفته دیگه باید برم پیشش من از خدامه سزارین کنم

منم هشت هفته داشتم همینو بهم داد ولی الان ۲۰ هفتمسه هفته دیگه باید برم پیشش من از خدامه سزارین کنم

پیش همین ماما میخوای بری؟ اینطوری که مطمئن نمیشی برای سزارین هم نامه متخصص نیازه