2777
2789
عنوان

خس خس سینه نوزاد خطرناکه چیکار کنم

102 بازدید | 13 پست

سلام یه نوزاد ۵ماه نیمه دارم دیروز آبریزش بینی داشت امروز آبریزش بینیش خوب شده الان میبینم سینه اش خس خس میکنه خطرناکه تا فردا دکتر نبرمش .چون الان دکتر نوبت نمیده .یا ببرم درمونگاه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تب نداره دیروز آبریزش بینی داشت امروز خس خس سینه

اگه سخت گیر نیستی یکم به دانه بزا لعاب بده هر۶ساعت یه قاشق مرباخوری  بده بخوره تا فردا خوب‌ میشه نزار که شدید بشه

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
بردمش دکتر خداروشکر از ریه نبود خس خسش از گلو بود بخور سرد دادیم الان بهتره

خداروشکر حداقل خیالت راحت شد

توروخدا حتی یه بیماری کوچیک هم پشت گوش ننداز من تجربه خیلی بدی دارم...یه ویروس جدیدا اومده کل بچع هارو میگیره ازش مراقبت کن نزار کسی ببوستش که خدایی نکرده این ویروسه درگیرش نکنه که کلا بچه ها اب میشن

خدا همیشه هست♥️

خداروشکر حداقل خیالت راحت شدتوروخدا حتی یه بیماری کوچیک هم پشت گوش ننداز من تجربه خیلی بدی دارم...یه ...

۱ماه و نیم پیش اون ویروس جدید رو گرفت .باز الان دوباره مریض شده.من الان ۱ ماه و نیمه درگیرم بچمم آب شده به خاطر این ویروس ها ی لعنتی 

۱ماه و نیم پیش اون ویروس جدید رو گرفت .باز الان دوباره مریض شده.من الان ۱ ماه و نیمه درگیرم بچمم آب ...

خیلی ویروس خطرناکیه خواهرزاده ۴ماهه منم گرفته الان تو بیمارستانه براش دعا کن خوب بشه حالش

انشالله سریع تر خوب بشه

خدا همیشه هست♥️