2777
2789
عنوان

پدر شوهرم هرشب میاد منو

883 بازدید | 26 پست

اذیت میکنه خیلی دستور میده مادرشوهرم میمونه خونه دخترش شوهر دخترش رفته شهرستان ماموریت مادرشوهرم میمونه اونجا تنها نمونه خواهر شوهرم

الان چند روزه پدرشوهرم برای نهار شام میاد خونه ما والا اصلا منت غذا نیست ولی بخدا خسته میشم هیچی نمیتونم پیدا کنم بپزم هربار میگه این چیه دیگه خیلی حرف میزنه صدای تلویزیون رو بلند میکنه دخترم نمیتونه درس بخونه همسرم هم شب ها ساعت هشت میاد تا اون زمان میشینه غر میزنه بهم پدر شوهرم بخدا اینقد خسته ام چرا نمیره خونه دخترش اخه یا اون نمیاد بمونه خونع اینا 

بخدا انصاف نیست همش من سرپام همش باید خونم مرتب باشه به همه چیم گیر میده 

دوستان چکار کنم شوهرم هم میگه خب نمیشه که بگم نیا

🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه شوهرت پررو کرده

خودتم بهش بگو پدرجان بمون خونه ت تا غذات رو شب بدم پسرت بیاره هم شام هم ناهار فردات

مادرشوهرت میبینه تو هستی ول می‌کنه می‌ره

توام بهش زنگ بزن بگو بیا شوهرت اذیت می‌کنه منو

فاصله خونه مادرشوهرت تا خونه دخترش چقدره مگه؟چرا دخترش نمیره خونه مادرش؟

نیم ساعت تقریبا فاصله هست

نمی‌دونم چرا اون نمیاد اینجا دست به دعام که بیاد بخدا دیگه عصابی نمونده برام

🥰🥰
مجال نمیده که بفرستم خودش میاد امروز پرسیدم چی بذارم میگه من چه بدونم آخه با یه حالت اخم گفتا

زود تر درست کن همون موقع که تازه اومد خونه بفرست

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

مجال نمیده که بفرستم خودش میاد امروز پرسیدم چی بذارم میگه من چه بدونم آخه با یه حالت اخم گفتا

الهی، من موندم انگار زنا تنها باشن چی میشه.

خواهر من دو تا دختر داره، شوهرش مسافرت کاری میره، بچه ها رو برمیداره ، راه میوفته یا خونه مامانم یا خونه مادرشوهرش.

خوب بابا ، همون خطری که شب هست، روز هم هست، مگه روزای عادی شوهرت سر کار نیست و تو با بچه تنها نیستی؟!

تحمل کن، دعا کن زود شوهر اون برگرده

الهی، من موندم انگار زنا تنها باشن چی میشه.خواهر من دو تا دختر داره، شوهرش مسافرت کاری میره، بچه ها ...

آره بخدا خواهر شوهرم میخاد تنها بمونه اینا نمیذارن

اینجور که معلومه انگار تا عید شوهرش تا عید هی اینجوری میره میاد وای من سکته میکنم اونوقت

🥰🥰

خواست بیاد بگو خونه نیستیم،میرم مهمونی یا مراسمی دعوتم

برا چی هرروز غذا درست میکنی،یبار املت بزار،یبار سیب زمینی ابپز،نون پنیر،عادی برخورد کن ،کنترل بردار صدای تلویزیون کم کن بگو دخترم درس داره

براچی ب مظلومیت میزنی خودتو

دختر من عاشق اینه، شوهرم بره شب کاری.

بعد کلی خوراکی به باباش سفارش میده، تا دیر وقت دو تایی بخوریم و تلویزیون نگاه کنیم.

شوهرم میگه برید خونه ی بابام اینا، دخترم میگه نه، میخوایم مادرو دختری باشیم.