فریاد_بی_صدا_ مدیر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4206 عنوان نمیتونم خودمو شرایطمو دوست داشته باشم | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 26 پست همش احساس حقارت میکنم همه جا، پیش هرکیدوست ندارم خودمو انگار همه بهتر از منن و من خیلی از اونا بی ارزش ترمدلم نمیخواد اینجوری باشم.. بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 1403/09/12 | 15:35 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4206 خونوادت یه جوری برخورد کردن که خودتو کوچیکه ببینی؟ شاید نقش داشته باشن نمیدونم بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
کژال82 عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 3087 چه نوع کتابی؟ چهار اثر فلورانس اسکاولشینخودت را به فنا نده پیانیست ..فرزند کوروش بزرگ🩵
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17254 بیشتر از همه چه چیزی در مورد خودت برات ازار دهندهست؟ صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4206 بیشتر از همه چه چیزی در مورد خودت برات ازار دهندهست؟ دوست داشتنی نیستم بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17254 دوست داشتنی نیستم چرا؟ مگه بقیه چی دارن که دوست داشتنی هستن؟ صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4206 چرا؟ مگه بقیه چی دارن که دوست داشتنی هستن؟ بقیه میتونن با همه ارتباط بگیرن. به راحتی حرفشونو بیان کنند من نمیتونم بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17254 بقیه میتونن با همه ارتباط بگیرن. به راحتی حرفشونو بیان کنند من نمیتونم همه که اجتماعی نیستن عزیزم ، شخصیت ادما با هم متفاوتهتو هم میتونی به راحتی حرفاتو بیان کنی ولی احتمالا از ابراز کردن خودت میترسی صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4206 همه که اجتماعی نیستن عزیزم ، شخصیت ادما با هم متفاوتهتو هم میتونی به راحتی حرفاتو بیان کنی ولی احتما ... ولی همه اجتماعیا دوست داشتنی ان بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...
pariناز عضویت: 1398/10/26 تعداد پست: 17254 ولی همه اجتماعیا دوست داشتنی ان بنظرم بیشتر پر حرف یا پررو بودن مد نظر توعه صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...
فریاد_بی_صدا_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 4206 بنظرم بیشتر پر حرف یا پررو بودن مد نظر توعه خیلی روش پرسش پاسختو دوست داشتم، شما مشاور خوبی میشی بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند...