2777
2789
عنوان

هم خوابگاهی هول

1114 بازدید | 36 پست

سلام دوستان ما متاسفانه یک فقره هم خوابگاهی به شدت هول داریم و متاسفانه خصومت رو به صورت جدی شروع کرده به صورتی که حرفایی که ما تو خوابگاه میزنیم رو تو دانشگاه از زبون پسرا می شنویم و واقعا همگی مون ترسیدم که نکنه عکسی چیزی از ما بفرسته چون درجریانیم که گروه جدا با پسرا داره یه نظرتون چه میشه کرد دنبال یه راهی هستم که دستش رو رو کنم بلکه خجالت بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شت😐💔

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

شکایت به مدیریت دانشگاه و مدیر خوابگاه

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

باید با ی پسری هماهنگ کنید و آدم درستی باشه اینجوری دستش رو میشه

متاسفانه ارتباط خیلی قوی برقرار کرده با اکثر پسرا به صورتی که سرکلاس حتی جواب سلام ما رو نمیده

از اونجایی که نماینده هم شده و ظاهر مذهبی داره از این طریق نمیشه پیش رفت

عجب😐🤣

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج