2777
2789
عنوان

پس کی میخواد بستمو بیاره🥴🥴🥴

59 بازدید | 11 پست

از دیروز بسته پستی تحویل نامه رسان شده هرچی انتظار کشیدم خبری نشد تو سایت هم چک میکنم نوشته تحویل نامه رسان شده 

بعد باز امروز صبح هم مجدد چک کردم دوباره نوشته تحویل نامه رسان شده هنوز نیاورده دیگه دارم دیوونه میشم خسته شدم از انتظار پس کی میخواد بیاره اه

زنگ بزن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمارش نیست تو سایت که زنگ بزنم فقط اسم فامیلش نوشته

چ بد

برامن شمارش میزنه

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

چی سفارش دادی ؟من بخاطر این دردسراش اصلا آنلاین خرید نمیکنم

یه دستگاهیه لوازم الکترونیکی اینا ، خودمم ندیدمش تاحالا می‌خوام زودتر ببینم چطوریه اصلا این چیزی که سفارش دادم ..پستچی هم خوب لفتش میده تا بیاره

من بستم ۲ هفته خونه ی پستچی بود 😂همیشه دیر میاره 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من باشم دو هفته نمیتونم طاقت بیارم نهایتا روز سوم در خونش میرم دیگه 😂😂😂

😂من همه خریدام به جز لباس زیر و شلوار اینترنتی هست هر روز برام بسته میاره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

وای چطور تحمل کردی 😪😪

کاش میزاشتن اداره پست خودمون تحویل میگرفتیم