2777
2789
دیر ک خخ

تازه هنوز کلاسم شروع هم نشده 😂💔 

احتمالا 4 5 نهار بخورم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دمی رو یادم نگرفتم دستور پختشو بد عزیزم

عزیزم خیلی راحته ی پیاز نگینی کن با مقدار زیادی گوجه رنده کن پیازت که طلایی شد گوجه ها رو بنداز روش خاستی ی سیب زمینی هم نگینی کن ادویه و نمک بزن اگر دیدی رنگش زیاد جالب نیست ی قاشق ربم بزن بعد برنجی که از قبل خیس خورده رو بریز روشون بعد ب اندازه اب بریز که ی بند انگشت اب بیاد بالای موادت وقتی ابش خورده شد دمش کن خیلی راحته و اسونه زودم اماده میشه

فقط امضات😂😂😂

انقدر جواب دادم سر امضام 😂

میخوام عوضش کنم چون هر سری باید توضیح بدم طعنس

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

پلوتن

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

وای اون شام

دیگه مجبورم