2777
2789

رابطه ی شما با همسرتون از لحاظ صمیمیت در چه حدیه؟ اینطوریه که از همه ی افکار و اصرار همدیگه با خبرید یا اینکه یه چیزیایی خصوصی دارین که همسرتون ازش بی اطلاعه؟  

کدومش بهتره؟ 

همسر با شعور، رفیق آدم و قابل اعتماده

همسر سودجو، سوءاستفاده گر و سیاست لازمه!

ببین چطوریاست دیگه

مــن اگـر کامروا گشتم و خوشدل چه عجب 💖مــســـتـحق بودم و اینها به زکاتــــم دادنـد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسرار 😐

از همه افکار  نمیشه خبر داشت‌ ذهن خوان نیستیم که. ولی میشه گفت چیز پنهان از هم نداریم 

یه پسر دارم شاه نداره😍 صورتی داره ماه نداره😍از خوشگلی تا نداره😋شاه میاد با لشکرش👑پرنسس ها دوروبرش👸👸واسه دخمل کوچیکترش 👼آیا بدم🤔آیا ندم🤔                              

بالاخره گذشته هركسي به خودش مربوطه ماهم هيچكدوم تو گذشته هم كنكاش نكرديم ولي مسائل بعد از ازدواج بايد همه چيز رو باشه به نظرم 

بزرگترين درساي زندگيتو هميشه نامردترين آدماي زندگيت بهت ياد ميدن  

من ازهمه چیزش خبر دارم ولی اون نه

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷