هفته۲۳ یعنی دقیقا روز ورود به ۶ماهگی نمیدونم چی شد یهویی پاهام زیر خودم قفل شدن و افتادم روی پاهام و خودم پامو شکوندم شکستن خیلی خیلی بدجور توروخدا بیایین کمکم کنین دارم دیوونه میشم.از ترس نمیخوابم نه شب نه روز.
باردارم الان ۶ماه هستم و فردا انشاءالله وارد ۷ماهگی میشم.وای نمیدونین چه دردی تحمل کردم و همچنان دارم درد میکشم.چند روز دردمیکشیدم اخه دکترا به توافق نرسیدن که برم اتاق عمل.چون دکتربیهوشی گفتن داروی بی حسی و بی هوشی خطرناکه برای زن باردار و جنین.اما دکتر جراح گفت اصلا نترس و بیا رضایت بده تا عملت کنم با نظارت دکترا و متخصص زنان و ماما و کلی دستگاه.آخرش با توکل بر خدا و سپردن خودم به خدا و پیامبر و اهل بیت صلوات علیهم و با امضای خودم و شوهرم رفتم زیر عمل و چندتا دکتر و متخصص زنان و ماما بالا سرم بودن و با دستگاه همزمان با عمل جراحی سونو روی شکمم بود و بچه رو چک میکردن که اتفاقی نیفته.در حین عمل من چشامو بستم و فقط قرآن و آیه الکرسی وذکر میخوندم و دکتر بیهوشی از ترسش هر لحظه بهم میگفتی حالت خوبه و میگفت زنده ای چشام باز میکردم و میگفتم بله خوبم.البته دکتر فقط ساق استخوان درشت نی رو عمل پلاتین کردن و بعد عمل دکتر اومد بهم گفت استخوان مچ پا رو برات جا انداختم و بعد از کشیدن بخیه های عمل بیا تا برات گچ بگیرم تا مچ پات هم جوش بخوره.دکتر گفت اگه میخواستم مچ پا هم عمل کنم و پلاتین بزارم احتمال خونریزی زیاد بود چون باید چند ساعت زیر عمل جراحی میموندی و برای تو و جنین خطر داره.
دیگه الله کریم.معلوم نیست آخر و عاقبتش. من از اول جفت جنین پایین بود و استراحت مطلق بهم گفته بود دکتر. اگه تاپیک قبلی خونده باشین که میگفتم نمیتونم بخوابم و قبول نکردم بستری بشم یا استراحت مطلق بکنم ولی الان همه گفتن خوبه آخرش هم بستری شدی و هم روی تخت خوابیدی موقع شکستن پا و عمل کردن از شدت درد و گریه ها و فریاد زدن کامل جفت اومده پایین.کلی قرص و دارو دکتر داده که از ناحیه پا و عملم عفونت نکنم و لخته خون نشه تا سکته نکنم یا آمبولی ریه نشه.خداروشکر شوهرم و خانوادش و خانوادم خیلی دارن از من مراقبت میکنن و همیشه شوهرم منو پانسمان میکنه و آمپول زیرجلدی میزنه. و دکتر و ماما هم به من سر میزنن.ولی واقعا خسته شدم از فکر و خیال.هزار توصیه کردن دکترا و هرکی چیزی گفت و گیج شدم چیکار کنم ب نظرتون دارم از استرس میمیرم دلم پره از این همه بدشانسی ای خدا کمکم کن برام دعا کنین عزیزان