2777
2789

بچه ها من زندایم خیلی حساس زود رنج و خودش دسته بالا میگیره کنارش بشینی تورو تحقیر میکنه خودش بالا میگیره تحصیلاتش پولش به رخ میشه وقتی میاد انگاری باید فرش قرمز پهن کنی دایم حسابی ازش حساب میبره و عاشقش هم هست تا اینجا اوکیه چند سال پیش این خانوم گفت من باید خونه زندگی همه چی محله رو عوض کنم و کرد و کلی بدهی بالا اوردن حالا از خودمم بگم من با سختی زیاد زندگی کردم پدر بیکار مریض باید خانوادم جمع جور میکردم هیچکس حالم نپرسید مستقل بودن تنهایی مرد خانوادت باشی سخته خلاصه از نظر مالی متوسطیم اون زمان پولی داشتم و به دایم اعتماد صد درصد داشتم چون قبلا هم بهش پول داده بودیم بدون کاستی بر گرداند اما اینبار که با فشار زیاد پولم ازم گرفتن قول دادن برگردونن نکردن مال سال۹۵ هرچی حرف زدم زندایم گفت خانواده منم کمک کردن مبلغ بالا پس اگه برای خانواده خودت برگردانی باید مال منم بدی خانواده اون به پولشون نیاز نداشتن اما برای جراحی نیاز داشتم خلاصه ندادن من گذشتم مشکل من این نیست میدونید چیه زندایم قفلی زده روم دایم بر علیه من پر میکنه چند روز پیش اومدن خونه مادربزرگم از ورودش قیافه گرفته بود منم رفتم سمتش باهم حرف نزد گفتم شاید حال نداره رفتم شیرینی میوه شکلات چایی دادم برداشت تو روم نگاه نکرد رفتم بحرفم جوابم ندادگذشت چند روز دایم کلافه ام کرده که سارا به من احترام نگذاشت به زن من احترام نگذاشت بایداحترام بزاری من هرجا اینا باشن چون میدونم حرف در میاد نمیرم این اخری به اصرار رفتم خلاصه نمیدونم زنگ بزنم دایم یا نه میدونم اخرش مجبورم میکنن به زنش زنک بزنم و عذر خواهی کنم واقعا انقدر میگن کلافه ام کردن به خدا من حتی نمیتونم گلگی کنم یعنی حوصله ندارم درگیر خودم زندگیمم واقعا نمیدونم چرا این زن قفلی زده روم

دوست عزیز مگه میخوان اب و نونتو قطع کن

ول کن هر کسی باهات هر جور رفتار کرد تو هم اونجوری باش

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست عزیز مگه میخوان اب و نونتو قطع کنول کن هر کسی باهات هر جور رفتار کرد تو هم اونجوری باش

وو الله میرم خونه خالم میگه دایی زنگ زده بود ازتو میگفت اون یکی دایم میاد خونمون اون زندایم میگه داداش برادر شوهرش از تو گلگی میکرد دختر خالم میگه دایی بهم زنگ زده بود از تو میگفت همه هم میگن چطور اون گلگی داره توهم بزنگ ولی نمیتونم 

مگه چه رفتار اشتباهی کردی عذر خواهی کنی؟عزت نفس داشته باش گور باباشون(ببخشید)بعدشم مگه به نون و ابشونی؟عزت نفس و اعتماد به نفس داشته باش خواهر با هرکسی مثل خودش رفتار کن

هر طور شده پولتو پس بگیرمگه احمقی میذاری پولتو بخورن

قبلا چند بار به دایم پول دادیم قرض کامل پس داد من خودم تو دنیا فقط بع این دایم اعتماد داشتم ولی الان نه رسیدی نه چکی هیچی دستم نیست سپردم به خدا ولی رفتار های الانشونم  اذیتم میکنه به همه رفته گفته من بهش بی احترامی کردم 

وو الله میرم خونه خالم میگه دایی زنگ زده بود ازتو میگفت اون یکی دایم میاد خونمون اون زندایم میگه داد ...

چرا گذاشتی حقتو بخورن؟اونا عملا حقتو خوردن میخوان دولا راستم بشی واسشون؟مشکلی دارن میتونن به خودت زنگ بزنن

قبلا چند بار به دایم پول دادیم قرض کامل پس داد من خودم تو دنیا فقط بع این دایم اعتماد داشتم ولی الان ...

بزار بگه بدرک.مهم خودتی اصلااا شانتو پایین نیار زنگم نزن هیچچچ محلیم نده مثل زنش رفتار کن دقیقا

مگه چه رفتار اشتباهی کردی عذر خواهی کنی؟عزت نفس داشته باش گور باباشون(ببخشید)بعدشم مگه به نون و ابشو ...

باور کن مقاومت میکنم زنگ نمیزنم میگه چرا نیومدی بغلم تا حالا خودشون دایم منو بغل نکرده میگه زن من با تو حرف نزد باید بیشتر اصرار میکردی میگه بهم سلام ندادی خودش مستقیم حرف نزدیم به خاله هام دخترخاله هام دختر دایی های دیگم مادربزرگم اون یکی زن دایی هام گفته اونا هم به من میگن اونا هم به خاطر دایم خیلی کوتاه میان در برابر زنش چون بعدش میره خونه پدر دایم میاره جلو چشمش

چرا گذاشتی حقتو بخورن؟اونا عملا حقتو خوردن میخوان دولا راستم بشی واسشون؟مشکلی دارن میتونن به خودت زن ...

حساب کتاب ها دست زنش دایم همش پز تحصیلات مستقل بودن خانومش میگه انگار اسمون دهن باز کرد این افتاده ماهی کم کم ۶۰ تومن دارن الان دایم دندون های جلوش افتاده دوتاش بقیع پوسیده زنش پول نمیده درستش کنه در این حد ماهانه از پول یه مبلغ سه تومن برای خود یا ۶ برای خود دایم داره جمع میکنه بره دندون درست کنه

باور کن مقاومت میکنم زنگ نمیزنم میگه چرا نیومدی بغلم تا حالا خودشون دایم منو بغل نکرده میگه زن من با ...

بدرککک.مگه کیه؟چه کمکی به تو کرده که بهش نیاز داشته باشی یا اصلا کیه که باید مثل ملکه باهاش رفتار کنی؟اصلااا اهمیت نده اون الان داره خودشو میکشه و جلز ولز میکنه تو بهشون زنگ بزنی و بری منت کشی ولی تو اصلا این لذتو بهش نده بزار بمیره از غصه.به هیچچچ وجه زنگ نزن زنگ بزنی خودتو کوچیک کردی هرکیم چیزی گفت همینارو که اینجا گفتی بهش بگو و بگو مگه کیه که بی احترامی کنه ما باید بهش احترام بذاریم؟وقتی خودش بی احترامی میکنه باید انتظار رفتار مثل خودشم داشته باشه

حساب کتاب ها دست زنش دایم همش پز تحصیلات مستقل بودن خانومش میگه انگار اسمون دهن باز کرد این افتاده م ...

تو نگران زندگی خودت باش.دایی هیچ تاثیری تو زندگی تو نخواهد داشت هیچ کمکیم قرار نیست به تو بکنه که بگی شاید نیازم بشه چون عملا پولتم خوردن