2777
2789
عنوان

یه روز با چادر یه روز مانتویی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 30 پست
خب تاالان یه یه ماهی ک‌میرم با چادر رفتم الان ک سرد شده موندم چکار کنم

دیگ کلا درش بیار اگ میخای نپوشی

یا ب خانوادت بگو شما ک میگین چادر بپوش، پالتوهام واسه زیر چادر مناسب نیس بریم خرید لباس زمستانه ی تازه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا اگه حجاب برات مهمه رعایت کن چادرت هم در بیاربه خانوادت هم ارتباطی نداره اگه به سن الان من بودی م ...

من ۲۱سالمه بخدا اجبارم میکنن خودم حجابم عادیه زیاد بی حجاب نیستم بیرون مانتوییم تو دانشگاه چادری 

بیشتر نگران اینن به خاطر آزمون استخدامی و حرف مردم 

الان بنظرت زشت نیس یه روز مانتویی برم یه روز چادری

خب منظورم اینه نمیگن یه روز با مانتو یه روز با چادر زشت نیس؟؟؟

نه بابا کی حواسش هس اخه؟ همه سرشون ب کار خودشونه من زمان دانشگاه میدیدم ملت صد نوع تیپ عوض میکنن خودمم همین بودم چادری بودم رژیم گرفتم نصف شدم مانتویی شدم تیپ زدم تازه دوستام تحسینم میکردن 

دیگ کلا درش بیار اگ میخای نپوشییا ب خانوادت بگو شما ک میگین چادر بپوش، پالتوهام واسه زیر چادر مناسب ...

😂😂اره دانشگاه آزاد میرم به خدا انگار اعتماد به نفس ندارم انگار دست و پامو گرفتس ولی اجبار میکنن دیگ چادرمم عربیع

خب تو دانشگاه میگم چون همه همو زیر نظر دارن شاید بد باشه😐😁مودی ام انگار فکر میکنم بقیه بگن ثبات ند ...

نه بابا نگران حرف هیچکس نباش اگه مواقعی که چادر نپوشیدی حجابت خوب باشه که چه بهتر

کلا اگه حجاب برات مهمه رعایت کن چادرت هم در بیاربه خانوادت هم ارتباطی نداره اگه به سن الان من بودی م ...

دقیقا🖒

البتع حجاب و چادر و اینام نیست. کسی ک براش مهمع تو هر شرایطی خودشو حفظ میکنع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
دقیقا🖒البتع حجاب و چادر و اینام نیست. کسی ک براش مهمع تو هر شرایطی خودشو حفظ میکنع

درسته من خودم بدون چادر هم حجابم کامله مانتوهامم بلنده فقط نظر خانواده من اینه پوشش کامل حجاب بیشتری بخاطر دهن مردم 

وگرنه من زیاد برام مهم نیست مهم ذته

درسته من خودم بدون چادر هم حجابم کامله مانتوهامم بلنده فقط نظر خانواده من اینه پوشش کامل حجاب بیشتری ...

دهن مردمو کارب نمیشع کرد

یع چی بگم..

یع دوست دارم تا برای اولین بار سبیل گذاشت اصلا بهش نمیومد و خعلی زشت میشد

بهش گفتم بهت نمیاد

یع حرفرقشنگی زدم ملکه ذهنم شد.

گفت؛ مردم ب چیزی ک می بینن عادت میکنن فقط همین، چن وقت دیگع چشاتون عادت میکنع و وقتی سبیلامو بزنم میگین :عه چرا زدیش؟!!!

امیدوارم تونستع باشم منظورمو برسونم😊

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست

عزیزم منم چادری هستم ترم اولی دانشگاه ازاد میرم 

و کلا چندین ساله چادری هستم با علاقه و تصمیم خودم و چون سرمایی نیستم از زیر چادر هودی میپوشم هم گرم نگه میداره هم پف نمیکنه و اوکی هست 

ولی وقتی هوا سرد شده شما اگر پالتو بلند بپوشی یا بارونی و چادر نپوشی هیچ مشکلی نداره 

ولی لطفا اگر چادر رو فقط به اجبار میپوشی و خودت دوست نداری و باهاش کنار نمیای 

بزارش کنار چون بعدا خیلی بهت اسیب میزنه منظورم چادر نیستا منظورم تفکرات خودت و توجه کردن خودت به دید ادما ها رو میگم

من ۲۱سالمه بخدا اجبارم میکنن خودم حجابم عادیه زیاد بی حجاب نیستم بیرون مانتوییم تو دانشگاه چادری بیش ...

نه زشت نیست ، اونجوری که راحتی برو بیرون

به این فکر نکن بقیه چی میگن مردم دغدغه های خودشونو دارن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دهن مردمو کارب نمیشع کردیع چی بگم..یع دوست دارم تا برای اولین بار سبیل گذاشت اصلا بهش نمیومد و خعلی ...

اره حرفت خیلی درسته من خودم عینکی بودم عمل کردم همه میگفتن چه بدون عینک بد میشی تاالان اگر بزنم میگن چه باعینک بد میشی به قول شما عادت میکنن

عزیزم منم چادری هستم ترم اولی دانشگاه ازاد میرم و کلا چندین ساله چادری هستم با علاقه و تصمیم خودم و ...

اره من چون زیاد لباس گرم و اینا ندارم مجبورم واینکه با چادر من انگار دیرتر کارامو انجام میدم و تو دست و پامه انگار وگرنه خودم آدم مذهبییی هستم و خانواده هم مجبورم گوش کنم 🥲