2777
2789
عنوان

بچه چند وقتیه ناامید شدم

119 بازدید | 14 پست

بنظر خودم صدرصد میتونم 

اما بنظر شما چی ؟

تو این زمان باقی مونده تا کنکور تیر ۷ ماه 

و اردیبهشت ۵/۶ ماه

با ترمیم زدن و معدل بالای ۱۹ میانگین درصد ۴۰/۵۰ میشه دندون آورد اصلا میتونم ؟ نمی‌خوام از الان به فکر پشت کنکور موندن بشم چون حاضرم این چند ماه خودمو پاره کنم تا بهش برسم مصمم

سلام بله میشه

منم پارسال از اسفند تا اردیبهشت خودمو خفه کردم تا پشت نشینم الان پزشکی روزانه ی زاهدان نیمسال دوم قبول شدم میانگین درصد من ۴۳ بود

اگه میانگین رو به ۵۰ برسونی حتما دندون میاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا میتونم😔😔😔شما پایت قوی بود؟

پایه ام درحد کلاس بود نمرات کلاسیم خوب بود ولی سال دوم ترمیم هم انجام دادم چند تا درس

ببخشید میپرسم کلا دندون دوست داری؟ پردیس هم دندون میری؟

میشه ولی اگه تصمیم بگیری منم همیشه ذهنم درگیره همین مسئله و هم میخونم هم حس میکنم خوندن مفید نیست تا ...

منم میدونم که میشه ۴ تاکتاب و صدرصد میشه توی ۷ ماه اینا جمع کرد ولی مهم اینه چجوری میخونیشون 

منم نمرات کلاسیم خوبه حتی نخونمم نمره خوبی میگیرم

ببین عزیزم حالا که دندون واقعا دوس داری فقط بخون شب و روز تلاش کن من تو اون دو ماه فقط تست جامع میزدم و آزمون های جامع سنجش و گاج و ماز و قلمچی و کنکور های سال های قبل رو میدادم و تحلیل میکردم و نکات مهم رو مینوشتم و مرور میکردم گاهی درصد های من اول بار ۱۰ درصد بود حدودا ، بعدش رسید به ۴۳ پس اگه شما از الان شروع کنی به ۶۰ هم میرسه

منم میدونم که میشه ۴ تاکتاب و صدرصد میشه توی ۷ ماه اینا جمع کرد ولی مهم اینه چجوری میخونیشون

تجربی نمیدونم ولی انسانیم فقط من باید بخونم خوندن و سرمایه گذاری رو درس ریاضی 

توبه شکستم🫀🙂

ببین عزیزم حالا که دندون واقعا دوس داری فقط بخون شب و روز تلاش کن من تو اون دو ماه فقط تست جامع میزد ...

من الهی قربونت برم💓مرسی که باعث نشدی ناامید بشم دور بشم از هدفم خیلی زیاد ازت ممنونم قول میدم بخونم🙂