2777
2789
عنوان

بچه های شما هم اینجوری بودن 🤔🤔

151 بازدید | 19 پست

مامانی عزیز میشه لطفا بیایدوکمکم کنین پسرم الان دوسالو۳  ماهشه از یه سالو۸ ۹ ماه شروکردم از پوشک بگیرمش ولی نه یاد میگیره ن میگه هرکارمیکنم باهاش حرف میزنم اصن نمیگه دیگه خسته شدم لطفا کمکم کنین 😭😭😭

وخدای که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مشخصه آمادگیشو نداره‌. حالا چرا اینقدر عجله داری؟ صبر کن چند ماه دیگه 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

خب وقتی دسشویی کرد جایی دعواش کن می‌ترسه میره دسشویی ببخشیدا ولی بهترین راه همینه با ناز دادن و گول ...

دعواشم میکنم ولی نمیگه اصن 🤦‍♂️🤦‍♂️

وخدای که بشدت کافیست

هنوز آمادگی نداره

زود شروع کردی. البته دختر خود من از ۱۸ ماهگی پی پی رو فقط تو دستشویی میکرد و خودش دوست داشت زودتر از پوشک گرفته شه با این حال  به مرور و تدریجی  از پوشک گرفتمششاید چندین ماه طول کشید

پسر بچه ها دیرتر این آمادگی رو پیدا میکنن و ممکنه تا ۳ سالگی هم طول بکشه 

شبا کاملا خشک میخوابه؟

خب وقتی دسشویی کرد جایی دعواش کن می‌ترسه میره دسشویی ببخشیدا ولی بهترین راه همینه با ناز دادن و گول ...

بچه های این زمونه اصلا دعوا روشون اثر نداره

من چند باری رو دخترم که ۳ و نیم سالشه امتحان کردم. دعوا که میکنم اصلا به حرفم گوش نمیده.

آروم و با ناز و زبون خوش هم‌میگم‌بازم به حرفم گوش نمیده

خب مشخصه آمادگیشو نداره‌. حالا چرا اینقدر عجله داری؟ صبر کن چند ماه دیگه

والا همه فامیل میگفتن بگیرش آبجیمم میگفت بچه من ازیکسالونیم شرو کردم توهم عادتش بده شرو کردم منم ولی این یادنمیگیره 

وخدای که بشدت کافیست

بهش بگو دستشویی خونه ی جیش و پی پیه 

جیش ها و پی پی ها باید برن خونه شون وگرنه دلشون تنگ میشه ناراحت میشن ما باید کمکشون کنیم، برا هر بار هم که میبریش دستشویی ، بعدش تشویق کن دست بزن بگو هورااااا برگشتن خونه ی خودشون 👏👏👏😃😃😃

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

والا همه فامیل میگفتن بگیرش آبجیمم میگفت بچه من ازیکسالونیم شرو کردم توهم عادتش بده شرو کردم منم ولی ...

مشکل دقیقا همینه . بدون اینکه توانایی بچه خودت رو در نظر بگیری این پروسه رو شروع کردی . اونم چون فامیل گفتن بهت .

من هر دو بچه هام رو بالای سه سالگی از پوشک گرفتم. چون آمادگی نداشتن، چون جثه ریزی داشتن و به ستون فقراتشون فشار میومد . 

زمانی از پوشک گرفتم که کاملا آمادگی داشتن و همکاری کردن

ذره ای حرف اطرافیان واسم اهمیت نداشت . حالا خواهرم دخترشو ۱۸ ماهگی کامل از پوشک گرفت. چرا؟ چون آمادگی داشت چون همکاری میکرد 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.