2777
2789
عنوان

ببینین برادرشوهرم چی گفته

219 بازدید | 10 پست

یکساله عقدیم جدیدا نماز نمیخونم یعنی زورم میاد بعدشم دوست ندارم به زور بخونم یا سرسری بخونم دوست دارم با جون و دل بخونم خیلیم دارم تلاش میکنم ولی خب

امشب خونه مادرشوهرم موندم بعدش سر شام برادرشوهرم که ۱۲ سالشه برگشته میگه چرا نماز نمیخونی یک خانم فلان باید نماز خون باشه هی پشت هم میگفت اعصابم بهم ریخته بود چندین بار هم قبلا گفت چه‌ معنی میده این کار؟من داداشم توی کارام نظر نمیده دخالت نمیکنه بنظرم این یه چیزیه به خودم ربط داره

واقعا عصبی شدم گفتم دخالت نکن و فلان

حالا بنظرتون به شوهرم بگم ناراحت شدم تا یه تذکر بهش بده؟چون چندین بار تکرار شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بگو حد خودشو بدونه، بعدا توی چیزای دیگه هم میخواد نظر بده

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن