2777
2789

سلام .  حقوق کمی میگیرم اصلا نمیتونم پس انداز کنم اگه بابام بهم خرجی میداد حداقل میشد پس انداز کنم.... نمیدونم بعضیا هستن باباهاشون بهشون پول میدن تمام حقوقشون رو پس انداز میکنن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای منم بود نمیداد تو نباید از بابات انتظار داشته باشی تو دیگ رفتی سرکار بااینک حقوقت کم 

ادن الان خس میکنه باری ازش برداشته شده باخودشون میگن دیگ ما پدرام وظیفه نداریم همص پول بدیم دیگ دخترم بزرگ شده رفته سرکار 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

منم کسی بهم پول نمیده .. نه مامان ونه بابا .. همسرم درحد معمول .. 

خودم شاغلم ... وباکلی مشغله ...وتازه درگیرجهازم هستم... 

دگ پول دادن معنی نداره تواین دوره زمونه به این سختی ....همه پول کم میارن... 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

من بیکارم که بودم بهم پول توجیبی نمیدادن.مثلا سالی یه بار برای خریدلباس بهم یکم پول میدادن.اومدم بگم خوشبحال اونایی که پول توجیبی میگیرن  

مرگ بر آمریکای 40سال قبل چیکار واسه ماکرد که حالابکنه...این قسمت:خواب خرگوشی
کاش بابای من زنده بود اصلانم بهم پول نمیداد. منم همه حقوقم رو برای بابا مامانم خرج میکردم. کاششششششش

عزییییزززم

عزیزم الان دیگه تو باید به بابات کمک کنی نه اینکه از اون انتظار پول تو جیبی داشته باشی.

خواهر منم از وفتی رفته سرکار با ابنکه حقوقش خیلی کمه اما دیگه هیچ پولی از پدرم نمیگیره، تازه برای اینکه خوشحالشون کنه بعضی وقتا یه چیز کوچیک برای خونه هم میخره. با اینکه پدرم نیازی به کمکش نداره و وضعش متوسطه

وقتی شاغل باشی شوهردگ زیاد اهل پول دادن نیس... باید ازدوران عقد عادتش داد ... وگرنه دگ عادی میشه براش میگ خودت پول داری فلان چیز وبخرو ... وخیلی خانوما هعی میگن باپول خودم فلان میکنم .. وپدرا هم همینجور میگن پول دارهه که خودش ..و.... 

ولی خب بحث پدر وشوهر متفاوت وجداست .. 

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 

[QUOTE=48890155]خیلی بدم میاد ازین کارش توجیه اش هم اینه که، حقوقت بیشتر از چیزیه که من بهت میدم😩[/QUO

میگن مردا حس خوبی بهشون دست میده ک ب خانومشون پول بدن ک

چی بگم والا بیخیال پس دیگ زیاد خودتو کوچیک نکن خداروشکر درامدت خوبه