2777
2789
عنوان

پای مرغ🐣🐣

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 29 پست
ارع برای مفاصل و پوکی استخوان تو دراز مدت باید استفاده بشهتجربه ها که نمیشه گفت الان همه علامه دهر ش ...

😂😶وای اره هرکی یه چیزی میگ 

ولی بخدا اگ خوب باشه حاضرم تا اخر عمر بهش بدم فقط خوب شه🤕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما بخور اگر اصرار داریی که باور نکنی اما تحقیقات علمی رو چرا میبری زیر سوال ؟ من از خودم نمیگ ...

گلم پس چرا تو همین سایت خیلیا گفتن حتی پزشک متخصص بهشون گفته بخورن😑واقعا دوس دارم ک یه نفر کامل شفاف کنه این موضوعو

گلم پس چرا تو همین سایت خیلیا گفتن حتی پزشک متخصص بهشون گفته بخورن😑واقعا دوس دارم ک یه نفر کامل شفا ...

والا من دست برادر شکسته بود بهمون گفتن آب قلم و ژله  بدید بهش 

حرفی از پای مرغ نزن دکترا  !!!!!

عزیزم شما بخور اگر اصرار داریی که باور نکنی اما تحقیقات علمی رو چرا میبری زیر سوال ؟ من از خودم نمیگ ...

شماهم دوس نداری نخور دو ساعت داری تایپ میکنی توجیه کنی والا ما اینهمه خوردیم چیزیمون نشد

یک کلمه عادی سازی رو یاد گرفتی به زبونت نیار هرجایی اگه عادی نبود فروختنش جرم محسوب میشد

دوما من مثع شما اعصاب اضافی ندارم بحث کنم که دوساعت دنباله توجیه کردن من و بقیه هستی

در پناه حق باشید

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

والا من دست برادر شکسته بود بهمون گفتن آب قلم و ژله بدید بهش حرفی از پای مرغ نزن دکترا !!!!!

اها یعنی آب قلم هم غضروف سازی میکنه ؟!

ژله ؟!اونا افزودنی داره مضر نیس؟!

شماهم دوس نداری نخور دو ساعت داری تایپ میکنی توجیه کنی والا ما اینهمه خوردیم چیزیمون نشدیک کلمه عادی ...

گلم اشکالی نداره ناراحت نشو هرکس نظری داره ممنون ازت🥰

گلم اشکالی نداره ناراحت نشو هرکس نظری داره ممنون ازت🥰

نه عاخه من چیزی نگفتم داره بحث الکی میکنه انگار دکترای انگل تراپی داره

ما که خوردیم فعلا سالمیم خداروشکر😑

والا بقرآن ماهم دکتر گفت پای مرغ و پاچه گوسفندی بدین بهش

البته قلمم گفتن خوبه

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀