2777
2789
عنوان

پای مرغ🐣🐣

429 بازدید | 29 پست

کیا از پای مرغ برای آرتروز و مفصل و استخوان نتیجه گرفتن ؟!؟میخام برای مادرم درست کنم واقعا نتیجه داره چن وقت باید بهش بدم ک نتیجه بده ؟!🥲چون دکترا میگن آرتروز خوب نمیشه🥲نگرانم براش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسرم تصادف کرد دستش شکست 

یک روز درمیون بهش کله پاچه و روز بعدی پای مرغ دادیم

دکترا گفتن چون از مچ شکسته دوماه باید تو گچ باشه چون بد جوش میخوره

خلاصه گلم سرع ۱۵روز دستشو باز کردیم عالی شده بود😂🤦‍♀️

امروز بافقی ام ، کاملا وحشی🙂‍↔️🎀

پای مرغ کثیف ترین و پر عفونت ترین ماده غذایی 🤢نخورید تورو خدا تحقیقات انجام دادن و زیر میکروسکوپ گز ...

وقتی روی حرارت میپزه میکروب ها از بین میرن

من اول میزارم آبش که جوش میاد ۱۰دقیقه میزارم جوش بخوره بعد آبشو خالی میکنم دوباره میزارم با آب تمیز بپزه🫠

و عاشقشمممم

پای مرغ حاوی انگل‌ها و پارازیت‌های خطرناکی است پای مرغ یکی از قسمت‌هایی است که بیشترین خطر ابتلا به انگل‌ها و پارازیت‌ها را دارد. این موجودات می‌توانند از طریق آب، خاک، کود یا سایر حیوانات به مرغ‌ها منتقل شوند و در پای آنها زندگی کنند.

وقتی روی حرارت میپزه میکروب ها از بین میرنمن اول میزارم آبش که جوش میاد ۱۰دقیقه میزارم جوش بخوره بعد ...

زیر پای مرغ یه پوستی هست که نازکه مرغ و همه انگل ها و عفونت ها رو به خودش جذب میکنه و از بین نمیره 

خداروشکر😂چه کرده پای مرغ😐

همش ژلاتینه و برای مفصل و شکستگی عالیه البته اینم بگم بعد ۱۵روز ک دستشو باز کردیم یکم درد داشت دیگه مچ بند طبی بست چن روزی دیگه کامل اوکی شد

زیر پای مرغ یه پوستی هست که نازکه مرغ و همه انگل ها و عفونت ها رو به خودش جذب میکنه و از بین نمیره

گلم خب اونو کلا باید با چاقو جدا کنی همینجوری که نمیپزن ناخن هاشو میگیرن زیر پاشم باید با چاقو جدابشه

همش ژلاتینه و برای مفصل و شکستگی عالیه البته اینم بگم بعد ۱۵روز ک دستشو باز کردیم یکم درد داشت دیگه ...

شکر گلم

اره خیلیا میگن برای آرتروزم خوبه برای پوکی و اینا تو طولانی مدت خیلی خوبه میخام ببینم تجربه ها چی میگن😂

شکر گلماره خیلیا میگن برای آرتروزم خوبه برای پوکی و اینا تو طولانی مدت خیلی خوبه میخام ببینم تجربه ه ...

ارع برای مفاصل و پوکی استخوان تو دراز مدت باید استفاده بشه

تجربه ها که نمیشه گفت الان همه علامه دهر شدن😁🤣

گلم خب اونو کلا باید با چاقو جدا کنی همینجوری که نمیپزن ناخن هاشو میگیرن زیر پاشم باید با چاقو جدابش ...

عزیزم شما بخور اگر اصرار داریی که باور نکنی 

اما تحقیقات علمی رو چرا میبری زیر سوال ؟ من از خودم نمیگم که ازمایش انجام دادن روش و فهمیدن بال مرغ هورمونیه جیگر مرغ همینطور و پای مرغ محل جمع اوری انگل و.....

عادی سازی نکنید لطفا