کیا از پای مرغ برای آرتروز و مفصل و استخوان نتیجه گرفتن ؟!؟میخام برای مادرم درست کنم واقعا نتیجه داره چن وقت باید بهش بدم ک نتیجه بده ؟!🥲چون دکترا میگن آرتروز خوب نمیشه🥲نگرانم براش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پای مرغ حاوی انگلها و پارازیتهای خطرناکی است پای مرغ یکی از قسمتهایی است که بیشترین خطر ابتلا به انگلها و پارازیتها را دارد. این موجودات میتوانند از طریق آب، خاک، کود یا سایر حیوانات به مرغها منتقل شوند و در پای آنها زندگی کنند.
گلم خب اونو کلا باید با چاقو جدا کنی همینجوری که نمیپزن ناخن هاشو میگیرن زیر پاشم باید با چاقو جدابش ...
عزیزم شما بخور اگر اصرار داریی که باور نکنی
اما تحقیقات علمی رو چرا میبری زیر سوال ؟ من از خودم نمیگم که ازمایش انجام دادن روش و فهمیدن بال مرغ هورمونیه جیگر مرغ همینطور و پای مرغ محل جمع اوری انگل و.....