2777
2789
عنوان

راهنمایی می‌کنید لطفا تو رو خدا

60 بازدید | 2 پست

من یک سالن مطالعه میرم که برای کنکور میخونم. پشت کنکوری هستم امسال. دیروز صبح که رفتم سالن، مدیریت جلوم رو گرفت گفت که یک عده اومدن گفتن تو موز میخوری صدا میده😐 موز و صدا؟ الله العلم! آقا گفتم وقتی برای این چیزای مسخره میان میگن پس منم مشکلاتم رو بگم آقا لابد حل میشه دیگه. من آدمی بودم که سعی می‌کردم خودم با حرف زدن با طرف حلش کنم ولی وقتی دیدم که سر چرت و پرت رفتن اعتراض کردن حرصم گرفت حقیقتا(میدونم بچه شدم یک لحظه) و آقا گفتم دو نفری که دو‌ طرف من میشینن سر تایم مطالعه حرف میزنن و من اذیت میشم و یک چند تا مطلب دیگه که اصلا ربطی به بچه‌ها نداشت. تا حالا دو سه بار حرف زدن اونم به مدت یک دقیقه چون صندلی‌های آخر هستیم کسی نمیبینه. آقا من مشکلم رو گفتم، بعد معلوم شد یکی دیگه اومده گفته که فلانی میره توی اینستا. این رو من نگفته بودم یکی دیگه گفته بوده. ظاهرا زمانی که مدیریت سالن داشته به یکی میگفته که من این اعتراض رو کردم با صدای بلند میگفته، یکی از بچه‌ها شنیده و توی تایم شام، ساعت هفت شب همهٔ بچه‌ها رو جمع کرده اومده پایین و دعوا که آره تو چرا رفتی گفتی؟ اینا کجا با هم حرف میزنن؟ تو دورویی و از اینجور حرفا! آقا خب من حاشا کردم و گفتم من نگفتم. من چمیدونستم مدیریت انقدر بی‌عرضه است که همون روز همه بفهمن. الآن هم تصور کنید چه وضعیه. حرفشون این بود که باید با خودمون صحبت میکردی ولی آیا اونا با من صحبت کردن که من بکنم؟ رفتن گفتن موز میخوره صدا میده، نسکافه باز میکنه سر تایم در صورتی که من اصلا نسکافه ندارم بهم نمیسازه دیگه، خودکار عوض میکنه در صورتی که من اصلا سه تا خودکار بیشتر نداشتم. بهانهٔ بنی عباسی... اینا رو یک دختری گفته که یازدهمیه و به شدت حساس. فقط هم از من ایراد میگیره در صورتی که میزهای دیگه هم سر و صدا دارن.

میخواستم بدونم الآن باید چه جوری باهاشون رفتار کنم؟ 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خیلی غلط کرده سر همچین صداهایی ایراد گرفته، اصلا جا نزن

باهات بد میشن؟ بشن به درک

برو دختره رو بکش کنار بگو ببین فلانی کاری ندارم رفتی پشت سر من چی گفتی ولی اینکه تحمل رفتارهای عادی یه انسانو نداری نشون میده اختلال تمرکز داری برو بجای اعتراض به مدیریت سالن مطالعه به روانشناس مراجعه کن بعدشم ازم تشکر کن

از این به بعدم کاری داشتی به خودم بگو نه به مدیریت که برام مشغله فکری ایجاد کنن

یذرم با لحن عصبانی حرف بزن بچه تر از توعه بترسه بکشه کنار

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
خیلی غلط کرده سر همچین صداهایی ایراد گرفته، اصلا جا نزنباهات بد میشن؟ بشن به درکبرو دختره رو بکش کنا ...

متأسفانه بلانسبت سلیطه‌ایه برای خودش

پنج نفری ریختن سر من که آره تو چرا رفتی گفتی؟ یکیشون دوازده انسانی و نخود هر آش، یکی یازدهم تجربی از اون ببخشید ببخشید گند اخلاقای تیتیش مامانی، یکی دیگه زود باور که حرف اینا رو باور کرده و‌میگه تو از من مظلوم‌ترین دیدی که گفتی به من‌ مشکوکی که من رفتم گفتم و...

سالن نمیرم که مهد کودکیه برای خودش. سال قبل یک سالن میرفتم عالی، جو سنگینی داشت ولی این خاله زنک بازی‌ها توش نبود اینجا کافیه حرف بزنی تا همه بفهمن. 

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.