2777
2789

رفتم اینستا زده بود فااااااااااااال موکلدار میگیره منم پولو ریختم مشخصات وعکس گرفت گفت فردا ظهر میگیرم بعدش ترسیدم گفتم منصرف شدم گفت دیگه پولت رفته برا بخورات وازین چیزا گفتش نخاییم انجام بدی پولت رفته منم گفتم نمیخام انجام ندادم و نمیخامم انجام بدم ولی خیلی میترسم از عواقبش ب نظرتون اتفاقی میوفته میگن چیزی ازموکل بخای در قبالش عزیزترین چیزی از زندگیت میگیره بخاطر بچه ام ترسیدم البته خود خانومه می‌گفت اتفاقی نمیوفته منی ک احضار میکنم باید بترسم ن تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه چرت باشه خوبه پولشم فدای سر بچه ام ولی درکل موکل یعنی جن جنم ک وجود داره

سلام عزیزم خوبی شماحست قوی بوددرسته من مهریه موتوافق کردم بچه اارودادم شوهرم مرحله اخرم به نظرت طلاقه یااشتی ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

سلام عزیزم خوبی شماحست قوی بوددرسته من مهریه موتوافق کردم بچه اارودادم شوهرم مرحله اخرم به نظرت طلاق ...

ب حس واین چیزا اکتفا نکن نمیخام ناراحت بشی انشالله ک آشتی