2777
2789
عنوان

تولد اکسمه چی بخرم براش🥲

182 بازدید | 17 پست

بچه ها ما خیلی منطقی از هم جدا شدیم بابت ی سری چیزا

و هنوزم همو دوست داریم

تولدش یک ماه دیگست دلم میخواد ی چیزی بخرم ک یادگاری داشته باشه ازم همیشه

چی بخرم ک خیلی گرون درنیاد ولی چشمشو بگیره؟

حدودا ۸۰۰ تا ۱ میتونم هزینه کنم

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی. واقعا نیاز نیست

اخه برا اخرین بار میخوام برم ببینمش

این کاربری قبلا دست شخص دیگه ای بوده و از جایی ک تاپیکا درسی میشه برای منه😁😅شونصد بار تعلیق شدم بخدا دیگه سیمکارت ندارم نترکون نی نی یار☹️🥲

دستبندهای چرم تو طلافروشی هست که یک تیکه کوچک طلا داره از ۸۰۰ قیمتش شروع میشه 

گزینه خوبیه برای آقایون 

یا یک ساعت یا عطر و ادکلن 

پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد.  اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است.                              توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه.                       تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
مگه برای اکس هم هدیه میخرن ..شگفتااااا

😂😂😂😂😂

دستبندهای چرم تو طلافروشی هست که یک تیکه کوچک طلا داره از ۸۰۰ قیمتش شروع میشه گزینه خوبیه برای آقایو ...

ساعت با ۸۰۰ تومن نمیدن

ب نظرت ی لباس بافت بخرم براش؟

دستبندهای چرم تو طلافروشی هست که یک تیکه کوچک طلا داره از ۸۰۰ قیمتش شروع میشه گزینه خوبیه برای آقایو ...

اره اینم هست 

از ی طرف روم نمیشه چون تولدشه دست خالی برم 😂

دورس یا هودی

چ قیمتن حدودا؟