سلام خوبید ببینید این بانک رو که بهتون معرفی میکنم بلو بانک هست . راحت از تو خونه میتونی حساب باز کنی اپلیکیشن بلو رو نصب کنید احراز هویت انجام میدید راهنماییت میکنه کارت هم میاد به آدرست و باهاش تراکنش داشته باشی وام آنلاین بدون ضامن میده . یه بانک عالی با کلی امکانات و وام و ... من خودم چند ساله دارم استفاده میکنم . من شش تا دعوت موفق داشتم اگه بشه ده تا بلوکارت مشکی میگیرم ممنون میشم با این کد معرف حساب باز کنید MKIIYQ
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
جملات یکم اشتباهه، فقط اولش انگار گفته به بچه رو بدیموضوع چی بوده، بگو بهت بگم که چی گفته
شوخی میکردیمو اینا بعد من کلا اخلاقم اینطوریه ک پرو بازی در میارم ولی ن ک کسی ناراحت بشع ها فک کنم همسن و سال خودم باشی بدونی دیگ واقعا شوخی و اینا بود