سلام خانوما من فر تو کار سفارش دادم واسه کارم میخوام خونمون کابینت نیست مستاجریم میشه بزارمش روی کابینت؟ با نماش مشکلی ندارم میخوام ببینم نصب میکنن؟ و این ک اگ نشد میشه داخل ی کابینت رو جا باز کنم بزارم داخل اون؟
خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
خدا جونم🤍🕊تا وقتی تو کنارمی،خیالم از بابت همه چیز راحته🥰 مامانی🥰🤰هنوز دقیق جنسیتت رو نمیدونم ولی عاشقانه دوستت دارم و تورو به خدای مهربون سپردم تا سالم و سلامت بیای بغلم😍🥺الهی همه ی اونایی که نی نی میخوان،خدا یدونه سالم و صالح و خوشگلش رو بهش هدیه بده،صلوات❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خراب ک نمیشه؟ یا داغ کنه کابینتو یا چیزی رو بسوزونه؟؟