2777
2789
عنوان

یه سوال از شما نی نی سایتهای عزیز

109 بازدید | 16 پست

یکی از همکارهای من مشکل قلب داره شما میدونید کدوم بیمارستان با دفترچه تامین اجتماعی تقریبا رایگان عمل میکنه یا آزمایشهای بررسی مشکل قلب رو انجام میده آخه بیچاره دستش تنگه قلبش هم درد میکنه من میخواستم میلاد نوبت بگیرم ولی وقت نداشت شما نمیدونید کدوم بیمارستان این شرایط کم پول گرفتن رو داره

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان دولتی همینطورن دیگه میلاد هم دولتیه

آره بیچاره ناراحتی قلبی داره ولی نتونستم براش وقت بگیرم 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
کس دیگه ای نداره 

کی کس دیگه ای نداره همکارم رو میگی نه بیچاره آبدارچی یه مرد مهربون گفت برام وفت میگیری من برم منم تلفن کردم گفت وقت پره الان چند روزه زنگ میزنم این بیمارستان مرکز قلب ایران رایگانه نمیدونید شما

کی کس دیگه ای نداره همکارم رو میگی نه بیچاره آبدارچی یه مرد مهربون گفت برام وفت میگیری من برم منم تل ...

مادر شوهرم مرکز قلب عمل کرد تکمیلی داشت و بیمه فرهنگیان حدود300 تومن شب.البته عمل باز نه ها ...انژیو کرد

بیمه تامین داره بهتره بره میلاد

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
کی کس دیگه ای نداره همکارم رو میگی نه بیچاره آبدارچی یه مرد مهربون گفت برام وفت میگیری من برم منم تل ...

فکر کنم رایگان حضوری برد بهتره اینطوری که درست جواب نمیدن بعد میگم اول برید مطب بیرون بعد خوددکتر وقت بده بهتره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
مادر شهرم مرکز قلب عمل کرد تکمیلی داشت و بیمه فرهنگیان حدود300 تومن شب.البته عمل باز ن ها ...انژیو ک ...

دست گلت درد نگنه فکر کنم بهترین گزینه همون میلاده که باید بره . اگه بهش بگم حضوری برو میتونه بره وقت بگیره خودش میدن؟

همون میلاد حضوری برید بهتر جواب میدن

ممنون عزیزم باشه بهش میگم حضوری بره

دست گلت درد نگنه فکر کنم بهترین گزینه همون میلاده که باید بره . اگه بهش بگم حضوری برو میتونه بره وقت ...

اگر کسی رو نداره وسر زبون هم نداره باهاش برید بنده خدا گیج میشه خودش بره نمیدونه چکار کنه

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اگر کسی رو نداره وسر زبون هم نداره باهاش برید بنده خدا گیج میشه خودش بره نمیدونه چکار کنه

باشه ازش میپرسم اگه نتونست باهاش میرم .شاید با خانموش بره من از اون اطلاعی ندارم میپرسم حتما کمکش میکنم