دوستان من دیروز شنیدم یه شخصی پشت سرم راجع به مبلاهام گفته فلانی مبلاش اصلا خوب نیست قابل نشستن نیس خیلی چیزای دبگه...واقعا ناراحتم اگه راهی دارید بگید من چجوری تو روش بدون اینکه بفهمه فهمیدم جوابشو بدم؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به همون که بهت رسونده حرفشو بگو نمیشه رو مبلامبشینه نیاد.رو مبل سلطنتیای خودش بشینه
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
چون اصولا کاری با کسی ندارم دوس ندارم کسیم بام کار داشته باشه. و بنظرم اخلاقی نیست اینکار با پول مبلی که خانوادم برام گرفتن میتونستن بهترینارو برا خودشون بخرن ولی گفتن اولویت منم اونوقت یه عده بی سرو پا بیان این حرفو بزنن ادم زورش میاد
اهمیت نده.هر دوشون میخوان اذیتت کنن.دفعه دیگه برات خبرکشی کرد بگو به یه ورم
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
واقعا این چند وقته یه کارایی کردن که رسما زندگیم رو روال نیست همش میخوابم تو خوابم جنگ دارم چون اصولا ادم ساکتیم تمیتوتم تو روشون واکنش نشون بدم خودخوری میکنم خیلی سعی میکنم بیخیال باشم ولی تعداد اینکاراشون زیاد شده